0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 11
« Отговор #600 -: Септември 16, 2015, 08:44:48 am »
Добро утро и от мен. Зайчето и Пешек са истински изкусителки с тези прекрасни кафе и закуска.Мммм, как да им устои човек. То си е направо мисията невъзможна.
Нимика, това винаги съм си мислила, че е виц. Чак сега разбрах, че било истински случай. Това колкото и пъти да го чуя/прочета винаги ме избива на смях  :lol: И в тази връзка се сещам за една реклама на Спрайт от преди години. Хората се смеят на чуждото нещастие.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #601 -: Септември 16, 2015, 13:51:23 pm »
Пеше, вярно е ама зеленчуците само ги бера пък другото трябва някой да го направи  :lol:
Зайче, благодаря за кафето!
А такива истории е готино да ги има истински или не  :lol:
« Отговор #602 -: Септември 16, 2015, 15:14:29 pm »
Здравейте и от мен!

Страхотни неща има от Зайко и Пешето  :)

Аз днес преди обед тичах до фонда да си взема заповедта  :) . Не мина без малко объркване, но...

Лесното май беше до тук, сега следва трудното. Дано само имаме късмет!

Бореща се за една мечта.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #603 -: Септември 16, 2015, 16:41:09 pm »
Фрея, нищо трудно не следва - малко те стимулират, сглобяват ти бебето и ти го връщат.
Поне така трябва да си мислиш.
*
« Отговор #604 -: Септември 16, 2015, 17:25:30 pm »
Фрея, нищо трудно не следва - малко те стимулират, сглобяват ти бебето и ти го връщат.
Това определение ми хареса. :)
Честита заповед, Фрея! Да ти е на късмет и да се радваш на сбъдната съкровена мечта!

А аз днес съм разглобена от работа ... че и с утрешният празник ме очаква същото.

Лека вечер ви пожелавам.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #605 -: Септември 16, 2015, 17:42:37 pm »
Фрея, честита заповед и в най-скоро време да се запишеш в бременната тема  :D

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #606 -: Септември 17, 2015, 06:01:00 am »
Добро утро  :D
Мише, дано вече да си имаш оправена пералня! Това ми е най-важния уред и на мен - без него не мога...
Фрея, честита заповед! Много късмет!!! Слушай Пешето, тя е голяма късметлийка  :D

Хубав четвъртък на всички!

*
« Отговор #607 -: Септември 17, 2015, 06:06:16 am »
Хопппп  .. и аз да не пропусна фрапето на Зайо!!! :D Фрея,поредната стъпка към успеха,а? :D Мише,остави ,ами и нашата ,чула за вашата ,че сега плаче за ремонт. :( настръхва ми косата,че е на "сложно "място,ама повече ми настръхва като си помисля за надути паркети и ядосани съседи  :lol: :lol:! Ще се прави,ясно е! :wink: Четвъртък е? Наближават празниците,така че,нека тази мисъл ви топли! :lol:А и времето е още топло,де.... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #608 -: Септември 17, 2015, 06:40:54 am »
Зайче, кафенцееее .....

Фрея, честито заповед, сега палци на шест и успешен старт .... другото ще те орисаме!
Ние можем  :P

Днес ще дойдат от сервиза! Аз също без всякакъв уред друг мога,
но Изаура перална е моя най, най, най-верен другар и ако ме предаде, ще съм и горко обидена!

Хубав ден!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #609 -: Септември 17, 2015, 08:39:53 am »
Добро утро.
Ето закуската за днес:

Аз ще бягам на тържество по повод началото на учебната година.
Лек ден ви желая!
*
« Отговор #610 -: Септември 17, 2015, 09:16:02 am »
Добро утро! Чудно кафе!
Пеше, закуските без лук моля  :lol:
Мише, дано ти оправят бързо пералнята! Миналото лято изкарах няколко дни без пералня, защото търсих гаранцията, накрая се обадих в магазина да я търсят.... и в дън земя е потънала  :lol: моят мъж не пипа щом е в гаранция, като казаха, че не я намират я оправи за 2 часа  :lol: помпата била изгоряла.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #611 -: Септември 17, 2015, 09:25:25 am »
М-и, нашата гаранция е изтекла миналата година, изрових я аз  8)
Не му е в компетенцията на моя човек такива ремонти, 
дано е нещо бързо поправимо при моята помощница и да не ви занимавам повече!

Днес е деня Вяра, Надежда, Любов и майка им София!
Много именници, много любими майки и деца празнуват!
Здрави да сте, усмихнати и щастливи  :flower:
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 09:28:47 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #612 -: Септември 17, 2015, 09:51:51 am »
Честит празник на Вяра, Надежда, Любов и София! Честит празник на София!
*
« Отговор #613 -: Септември 17, 2015, 10:15:34 am »
М-и, завиждам ти, че си имаш майстор вкъщи, направо се изприщвам като се наложи ....  у дома точно заради това има много дървени елементи, мъжът ми не разбира от шпакловки и други подобни, но с дървените неща се оправя и или за да прикрием лошо направени неща от майстори, или пък изцяло да си спестим срещата с тях  :), сами сме правили, каквото можем.

Мише, бързичко да ти оправят Изаурата  :)

Пеше, чудна е закуската и кафенцето на Зайко също - огромна нужда имам, че пак много късно легнах снощи.

Честито на всички, които празнуват днес! :)

*
« Отговор #614 -: Септември 17, 2015, 10:39:15 am »
Марси, има си и минусите душа, нищо ново не мога да си купя  :lol: а и къщата е пълна с резервни части, нищо не може да изхвърлям, защото можело някъде да се ползва  :lol: почва се Ауу кабел, ма тоя мотор работи  :lol:  Някой по-сериозни неща стават бавно, защото няма време ама и ние за да не се ядосваме с майстори го правим сами де.
*
« Отговор #615 -: Септември 17, 2015, 11:17:59 am »
Ааа същата работа сме, не само нищо не може да се изхвърли, ами тука сме болни на тема инструменти и всякакви машини за обработка на нещо си  :lol: .... абе не е лесно  :lol:

но пък има някои неща, които много си ми харесват, като една маса, която аз довърших и вита дървена стълба дело на мъжа ми, по неволя се наложи да ги правим  :), стълбата я гледаха двама майстори и отказаха да я направят и така  :)

« Последна редакция: Септември 17, 2015, 11:21:29 am от marsi »

*
« Отговор #616 -: Септември 17, 2015, 12:12:14 pm »
има една страница във фейсбук Балканите в надписи, табели и графити,
някои са много добри  :lol:

« Последна редакция: Септември 17, 2015, 12:52:19 pm от marsi »

*
« Отговор #617 -: Септември 17, 2015, 18:46:21 pm »
Здравейте, Момичета и Момче!

Честит светъл празник! Здрави и успешни да сте. Усмихнати и щастливи :P

Марси, има си и минусите душа, нищо ново не мога да си купя  :lol: а и къщата е пълна с резервни части, нищо не може да изхвърлям, защото можело някъде да се ползва  :lol: почва се Ауу кабел, ма тоя мотор работи  :lol:  Някой по-сериозни неща стават бавно, защото няма време ама и ние за да не се ядосваме с майстори го правим сами де.

м-и, у нас имаме цяла стая, която се превърна в склад, точно по тази причина и в момента е почти неизползваема. Таванът също е на мушка. Няма да обяснявам още колко неща се складират у родителите ми и при свекърите, защото видиш ли, НИЩО не се изхвърля. Аз казвам, че е като вещоман, ММ ми вика, че просто е пестелив и подреден. УжасТно е! Иначе, е страхотен майстор. От всичко разбира и у дома майстори не идват (поне засега). Аз от време на време изхвърлям разни неща (по моя преценка), които в цялата тази олелия, изобщо не разбира, че липсват :lol:. Сега имаме уговорка да се заеме с този битак, иначе предприемам драстични мерки (т.е. всичко зад блока, в контейнерите).

Мише, дано да не е нещо сложно с пералнята. И аз като момичетата, без нея не мога да живея. Нашата няколко пъти се излага, ама ММ я връща в релси. При последния отказ да ми съдейства, просто спря да изсмуква водата и край. Оказаха се 3 броя жълти стотинки, които бяха запушили 3 отвора на маркучи :lol: (а уж проверявам джобове). Разминахме се без много сложнотия.

Марси, тази първата бележка много ме разсмя. Повече такива учители пожелавам :D.

Пеше
, да разкажеш за тържеството.

Весела вечер.
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 18:48:04 pm от Zlateto »
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #618 -: Септември 17, 2015, 19:06:19 pm »
Злати, ние стаята я изчистихме, тя беше в ремонт и между другото нали склад  :lol: за тавана си е оставил вход насред къщи и то миниатюрен, та слава богу няма да падне отгоре ни  :lol: имам няколко куфара прибрани само в къщи. Ама и аз изхвърлям по мое усмотрение, малко по-сложно е, че кофата е само наша и я вземат през 5 дни  :wink:

Честит имен ден на всички! Цял ден се каня  :oops:
« Отговор #619 -: Септември 17, 2015, 20:32:03 pm »
Честит Имен Ден на всички именници! Честит празник и на моя роден град и наша столица!  :)

И ние имаме да разчистваме още една стая, но ще е малко по-натам. Таванът също чака да бъде изчистен и подреден, но той май ще е догодина. Сега предстои в почивните дни боядисване на балкона  :)

Бореща се за една мечта.