Здравейте, Момичета и Момче!
Честит светъл празник! Здрави и успешни да сте. Усмихнати и щастливи
Марси, има си и минусите душа, нищо ново не мога да си купя а и къщата е пълна с резервни части, нищо не може да изхвърлям, защото можело някъде да се ползва почва се Ауу кабел, ма тоя мотор работи Някой по-сериозни неща стават бавно, защото няма време ама и ние за да не се ядосваме с майстори го правим сами де.
м-и, у нас имаме цяла стая, която се превърна в склад, точно по тази причина и в момента е почти неизползваема. Таванът също е на мушка. Няма да обяснявам още колко неща се складират у родителите ми и при свекърите, защото видиш ли, НИЩО не се изхвърля. Аз казвам, че е като вещоман, ММ ми вика, че просто е пестелив и подреден. УжасТно е! Иначе, е страхотен майстор. От всичко разбира и у дома майстори не идват (поне засега). Аз от време на време изхвърлям разни неща (по моя преценка), които в цялата тази олелия, изобщо не разбира, че липсват
. Сега имаме уговорка да се заеме с този битак, иначе предприемам драстични мерки (т.е. всичко зад блока, в контейнерите).
Мише, дано да не е нещо сложно с пералнята. И аз като момичетата, без нея не мога да живея. Нашата няколко пъти се излага, ама ММ я връща в релси. При последния отказ да ми съдейства, просто спря да изсмуква водата и край. Оказаха се 3 броя жълти стотинки, които бяха запушили 3 отвора на маркучи
(а уж проверявам джобове). Разминахме се без много сложнотия.
Марси, тази първата бележка много ме разсмя. Повече такива учители пожелавам
.
Пеше, да разкажеш за тържеството.
Весела вечер.