Добро утро, момичета и момче!
В Пловдив съм си от събота, но нямах време и сили за писане тук. Прекарах най-ужасното пътуване в Д-град. Първо ситната беше тъкмо оздравяла и пътувахме чудесно. Но понеже беше малко на диета, докато беше болна, пояде повечко. После пък и заваля и дори отложихме едно виждане със съфорумка. И към 3,30 започна кошмарът ми - дребната повърна, нищо страшно беше преяла, но се уплаши и започна с драмите. Как лапне нещо и ходи да повръща. А драмите ѝ бяха безкрайни. Не искаше да хапне нищо и естествено корема я заболя, а тя не искаше да опита да хапне нищо. Накрая по спешност в събота сутринта си тръгнахме (пропуснах още едно виждане с приятелка). Валеше дъжд и когато трябваше да сменяме влака в Първомай той естествено закъсня. А на перона няма сушинка грам и хората седяха във входа на подлеза. А онова моето страда и мрънка. Добре, че една циганка, ама от онези нашите, работещите, ѝ предложи да седне на сака ѝ. На влизане във вагона пък се подхлъзнах и паднах (колко изненадващо нали
), ама то с кроксове на мокър под и всичкия възможен багаж ...Както и да е прибрахме се и драмите продължиха да вчера по обяд, та си почивах от почивката.
Вече съм на линия и първо искам да честитя рождените дни на всички, които съм пропуснала.
Второ, да ви сервирам закуска:
И трето да поръчам на бургазлии да мислят място и време за среща другата седмица, че дойде време и за нашето море (най-после) и от вторник сме там. Ще пиша и в другата тема де.
Тъй, наоплаквах ви се, но ако не на вас на кого друг. Все пак лек ден и приятна седмица ви пожелавам!