Добро утро,момичета
! Пих едно кафе вече,но няма да пропусна и тази вкусотия
! Тук последните дни видяхме дъжд
. Много очакван,както казва Елфи.Захлаждането може да е 2-3 градуса ,но се усеща. За жалост,при разразилата се гръмотевична буря ,преди две вечери,наистина стана инцидент на летището. Самолет беше ударен от гръм и двама техници вътре са сериозно обгорели.
Трябвали са им само две минути да довършат нещо и белата станала....Надявам се да оцелеят.Сега по новините съобщиха и за други смъртни случаи,така че,всички ,които сте по планините и навън,въобще,не подценявайте гръмотевиците
Аз тази буря я проспах,след като се наложи 14 часа да прекарам на летището сновейки между развален самолет на пистата и разярени пасажери в терминала
! Сега ми е смешно,ама тогава ..хич даже.не знам що за безотговорна авиокомпания трябва да си ,да не даваш адекватна информация за ситуацията на пътниците си....
да ,подсигурихме им два пъти храна за това време,което е правилата,но като се знае ,че повредата може да бъде отстранена за време от 10 часа минимум,можеше да се предприеме и нещо по-адекватно. Паднаха ми в очите,ако и да работя за тях,косвено
Имаше бременни жени,бебета,хората с транзити за други полети не ги броя. Търчахме за памперси,за мляко ,за хапчета. Луда и срамна работа.Накрая толкова се озвериха,че колежката от чекирането,която беше постоянно при тях се разплака. После като им казах ,че самолета е проверен и тестван и капитана е взел окончателно решение да има полет, другата крайност.... Прегръдки,целувки,та благодарности ..Ще кажеш ,че ние сме го ремонтирали
.Ама какво да правят хората след това ужасно чакане. Сега не ми се мисли какво плащане ще е за компанията
.
Като си гледам графика за тази седмица,че е леко "облекчен" става ясно,че сезона се готви да приключва
. Е рано още,но учениците трябва да се стягат... Нищо,идва времето за плаж на местните,нали Елфи?
Моите хора са добре. От няколко дена са на вилата,не е далече от Бургас.И аз ходих един,два пъти. На малкия му се отразява много добре
. Особено на апетита
. В четвъртък ги прибирам.Временно!!
Жам,със закъснение, колата е Рено Меган комби,2004.Искахме по-нова,но тази се окажа много запазена,а и е от Швейцария,а това е важна подробност. От вчера е в "бокса"
. Днес ще я взимам.Към вилата я изпробвахме- качва половин къща
. Ние това и търсихме. дано е безаварийна
. Лек ден от мен.
п.п. рядко се включвам,но пък дълги постове