Добро утро,момичета.
Наистина се позагубих последните дни,но много ми се насъбра..... :?Работата много ме "натисна"
,жегата също. Там където работя е 40 градуса над главата,слънцето пече безжалостно и 55 градуса под краката
.И нямат край тия жеги,бе....Уж времето трябва вече "да обърне",нали мина Преображение,а бате Емо всеки път повтаря"утре се очаква най-горещия ден..." Еееее,до кога ,бе?
Ще кажете -край морето е добре,подухва. Подухва то,ама "сахарски"
Мерси!!! Ами влагата??? Тя как мори...
Ама ако съм на плажа ,сигурно няма да се оплаквам,а
. Да честитя на всички рожденици първо - да са здрави и усмихнати /и за лисичетата се отнася
/.Честито и на "новите" християни,както и новото членство в сдружението. Винаги има нужда от свежи сили
. Да сте здрави всичките. На болните- скорошно оздравяване.За това време успяхме и да си купим кола,да я докарам от другия край на БГ и даже и да я регистрирам
Предполагам ,че не сте запознати,но тази процедура е "средновековна"
Имаше голямо напрежение,спречквания и даже бой. На това място/КАТ/ хората стават животни....
Трагедия.... Добре ,че е еднократно. След обяд заминаваме на вила всички със семейната кола
. Утре се прибирам аз,защото има още да се работи това лято,но се надявам на повече време за форума.Та,..живи сме .
Да знаете. Хубав и не толкова горещ петък ви желая.