Здравейте момичета, включвам се и аз
Предстои ми ЗЕТ, първи опит. Имам едно питане, изчетох цялата тема и мисля, че вие ще можете да ми помогнете, или поне да ми дадете съвет
Този месец на 18 ми беше пункцията на 20 яйцеклетки, от които 13 оплодени - 6 замразени имаме, с мъжки фактор сме. Трябваше на 23.05 да е трансфера, но на деня доки ме видя на УЗ и каза, че го отлагаме, доколкото разбрах заради хиперстимулация, въпреки, че два пъти ми вливаха калций, но коремът ми беше като на бременна и имах ужасна тежест. Болките вече поотминаха и до тук добре. Каза ми сега като ми дойде на 2ри ден да отида за кръв за Е2, прогестерон и още нещо,което не разчитам. Та въпроса ми е възможно ли е още след този цикъл да ми е трансфера при положение, че досега при мен не е имало проблем, пък и ту имам признаци на цикъл, ту не. Притеснява ме, че си взех болничен от клиниката по настояване на доктора ( така или иначе с този подут корем и болки не можех да ходя на работа) и сега в работата знаят какво се случва с мен и незнам дали няма да ми връчат молбата. А ако трябва да минат няколко цикъла, както чета тук, няма как да си стоя вкъщи през цялото време. Доколкото питах доктора каза, че ще ми продължи болничния. Объркана съм малко. Извинявам се за дългия пост. Ще се радвам на съвет и някой като мен да сподели как точно стават нещата. Пожелавам успех на всички и най-хубавата радост да дойде в домовете ви!