Здравейте, момичета
1ви ден от МЦ и утре съм на преглед. Надявам се всичко да е ОК и да започнем подготовка за ЗЕТ!
Aga7, аз също съм чела/чувала, че е най-добре да се изчакат 2-3 цикъла след стимулацията преди да се пристъпи към ЗЕТ. Разбира се, най-точна и коректна спрямо твоя случай информация може да даде твоят лекар. Успя ли да се свържеш с него?
Brumbi , отидох веднага в Понеделник и за мое учудване ми каза, че препоръчва веднага да започнем подготовка за ЗЕТ. Каза, че не съм имала хиперстимулация нито проблеми по време на стимулацията и, че цикълът ми е бил точно на датата и според него няма причина да чакаме. Аз исках да попитам за ЗЕТ на натурален цикъл, но ми препоръча подготовка с естрогенов препарат, който приемам на хапчета по схема за да направи лигавицата по възприемчива..!
Честно казано съм много обезверена дори губя доверие в уменията на доктора / който тук е светило в асистираната репродукция\.
Струва ми се, че не ми обръща сериозно внимание...всеки път ми казва спокойно ти си млада /34/ тука идват жени на 45 там е за притеснение...
Решила съм след ЗЕТа ако е неуспешно да потърся друга клиника.
Успех със ЗЕТ и дано се похвалиш скоро!!!