Така ми казаха двама от лекарите,и само един ми каза че е дребен дефект,но за мен не е.
Моя случай какъв е,бременея си аз и отивам на първи видеозон,виждат бебе има,ok.
Отивам на втори,клиника Темелков, и ми казва жената дефект на коремна стена,тоест разширение около пъпа.Отивам на 2 преглед,сан не спала,В Майчин Дом,Там ми казват има разширение,но не е дефект на коремна предна стена,С предположение ,че се прибира до 16-18 седмица,така!
Оттам пак не съм спала,на другия ден съм в АГ Болницата,При Александров(голям е,по ин витро,гледа ме вече вагинално,така... Той с толкова спокоен тон ми казва,това се прибира,нарича се омфалоцеле,и ако не се прибере ,го прибират навътре и го шием,без никакви проблеми... Питах за нататъшни проблеми ,казва ми няма притеснения,но аз за 1 път карам такава бременност,и съм адски уплашена.
Изчетох къде ,каквото има в нета,но много обяснения няма,Исках майки минали през това да споделят ,да се успокоя .. Това от мен ,мила...сбъркана работа,явно не се среща често,ето аз никога нямаше да си помисля даже ,че на мен ще се случи,здрава права жена.