Здравей Mirracles, аз бях на преглед на 13-ти и говорихме с доктора ни за самофинансиране на опит през декември, нямам конкретен отговор, понеже схемата за стимулация ще я назначи през ноември, но ми каза, че обикновено всичко излиза около 4000 - 5000 лв. В тези пари мисля че невлизат предварителните изследвания за двамата партньори преди започването на процедурата: хив, сифилис, микробиология и др. Ние ще правим икси, а може и ин витро да решат, вече нямам идея.... при мен фоликулите драстично намаляха
а спермограмата ни скочи на 12% по Крюгер
За едното рева, за другото скачам от радост...луда работа....
Не съм чувала за отстъпки, но има залепен плакат за отстъпки за 2ра, 3та процедура.
В ценоразписа трябва да сметнеш пункция+инвитро или икси на едикакъвси цикъл оплождане+трансфер. Най-много излиза икси на стимулиран цикъл 2995 лв. без включени лекарства за стимулацията.
За съжаление не мога да ти дам по-конкретно инфо (чак декември
)
По-напред и аз питах същото, можеш да прегледаш 1-2странички напред.
Относно фонда: там доколкото разбрах от прочетеното, също всяка стъпка от процедурата има конкретна сума. Например отпускат ти за лекарства 2100 лв и ако по твоята схема надвишиш тези пари си доплащаш разликата. Или осигуряват изследване на 3 хормона по време на стимулация, но се налага да пуснеш изследване за 4-ти, този 4-ти си го плащаш...
И понеже се сблъсквам за първи път с тези неща, а се опитвам да давам инфо
, моля някой по-компетентен да се включи!
Желая ти успех!