Вилиа стиснати палци и от мен - да знаеш, че ще се радвам с теб на успеха ти, а аз вярвам в него! Рос, зная как се чувстваш, ще споделя само моето мнение, с което по - никакъв начин не означава, че така трябва, но така мисля аз! Аз също нямах търпение да започна, бях готова за заеми (а имаме вече един), бях готова на всички, а и нали часовника тиктака! Но човек трябва да има търпение и като прави нещо да е както трябва! И витрото не е "проба", а за добър резултат трябват какт о достатъчно прегледи, изследвания, така и спокойствие (което на мен определено липсва). Аз на твое място бих изчакала заповедта, а и мойта лекарка д-р Савова това ме е съветвала! Няма да усетиш колко бързо ще мине времето, а относно годините "никой не може да ги спре" - да критерий са, но не и гаранция. При първия ми опит бях на 33 год и беше отрицателен. Тогава заедно бяхме с една жена на 42г. тя забременя с близнаци. На следващата година аз забременях с близнаци (вече на 34г. ), а тогава момиче, което нямаше 30 г. не успя! Така че всичко е и до късмет! Смятам, че дълго търпението ми се възнагради! Вярвай момиче, обмислете добре нещата и във всички случаи ти пожелавам двойна радост!!!