не се отказвай те момичета,правете и дайте всичко от себе си и ще успеете. за мен Тимева е като добрата фея от приказките,доверих и се и за краткия период от няколко месеца и първи опит инвитро тя направи чудо,чудото което чааках почти 4 години,за мен тя е велик човек,лекар с главно Л. В интерес на истината не очаквах че ще стане толкова бързо и най-вече че ще чакам 2 рожби,когато започнах стимулациите,и ми върнаха 2 ембриончета,се молех на Богородица да ми даде поне едно бебе,поне едно дете,казвах си нека едното да се развие,а другото го дай на други хора които се мъчат,и това ми беше все в главата,а то какво стана
това бе най-голямата благословия в живота ми,за нищо не съжалявам каквото са ми правили,през всичко що минах,само ме е яд че не срещнах д-р Тимева по рано,иначе всичко си заслужава,когато се види теста и когато усещате движенията им по-хубаво от това няма,поне за мен. казвам ви всичко това за да ви вдъхна и аз поне малко кураж,да ви пожелая успех,и да повярвате в чудеса,сбъдват се