Здравейте на всички
Кърма не се смесва с АМ май само по една причина - че ако не си изяде всичко бебето, изхвърляш кърма. Поне аз само на това попаднах като причина.
Иначе аз изцеждах кърма и додавах АМ след кърмата, докато в един момент спря да иска кърмата.....
Но с кисело мляко и на мен не ми се вижда ОК.
Зимата се случваше да го къпя веднъж на 2-3 дни или всеки ден, както дойде
Сега обаче по често по 2 пъти на ден. Един път в басейна в банята като забавление. Втори път преди лягане само на душа докато стои прав.
И аз в един момент използвах памучни кърпички намокрени с вода за дупето. С тях почиствах, когато е само напишкан, но ми се струва, че се е повмирисал. После ги слагах да се перат заедно с пелените. Иначе акито все на чешмата го мием и досега.
Дани напоследък спи по малко. Сигурно е заради жегите. Ляга си в 22.30 и става в 6.30. През деня прави по час и половина сън. Днес беше изключение. Бяхме на Витоша и спа два часа и половина в раницата в баща си.
Mousyt, браво за новата работа на мъжа ти ... Това да си идва в 17.30 е просто супер
Събота и неделя нали почива?
Кати, ето тези лиганици са по-малки като размер и са подходящи и за по-малки бебета. Стават и за по-големи също. Ние до скоро ги ползвахме за лигите от зъбките.
https://www.facebook.com/pages/TINI-handmade/272170159542965?fref=ts