Привет и от нас с Иво. Чета ви, понякога ви четем, по-скоро Иво мрънка да му пускам Маша и Мечока. И аз пускам, ама само по един епизод.
Гледам за диети си говорите, а мен ме гони перманентен вечерен глад. Имах останал чай за отслабване и го подарих на една приятелка, че много пипкаво. То засега смятам, че не ми се налага, но истината е, че ме мързи. А и трябва да имам сили да тичам след терминатора. Обяснявам му, че се е нацапал като прасе
, а той ми отговаря с "Грух!" Изобщо много смислен диалог,
Смайли, добре завърнала се. Има някакви сборища (безплатни творчески занимания за деца на открито) до северния вход на ОКИ Искър. Понеделник, сряда и петък от 10:00 до 14:00 часа.
Влязох отново в изтрещелите редици. Вчера видях, че Иво спи с отворени очи и с целия си мозък взех, че го събудих, та му обърках дневния режим. После се зачетох в нета, било по-скоро нормално и се израствало. За капак на детската площадка едно дете ми поиска храна (бисквита), а мамата никаква я няма да каже може ли. Друга мама ми обясни, че това дете редовно така прави и аз пак в ступор - няколко паралелни мисли накуп за кратко време в обърканата ми глава. Питах го къде е майка му, посочи ми. Пратих го да пита майка си, казала била, че може и му дадох да си вземе една бисквита. След известно време дойде да иска пак бисквити и аз му обясних, че ще си развали вечерята.
Ние сигурно ще отидем за 2-3 дни при моите родители, да му се порадват малко на терминатора, а брат ми ще спи у нас, че аз съм бъзла.
И нещо, което не разбирам за третирането на тревните площи - първо пръскат с препарат срещу нещо (кърлежи, комари, бълхи), а по-късно през деня косят. Според мен първо трябва да окосят, а после да пръскат, ама може моята логика да е сбъркана. Днес в целия квартал бяха пръскали срещу бълхи и ходихме по улиците, че в тревите не можеше. Преди пръскаха на различни квадрати и имаше къде да се ходи. Най-много утре да се занесем до някой парк с градския транспорт.