При нас жегите приключиха, но пък децата са от събота болни
. Първо Марти вдигна температура в събота, в неделя беше вече добре, но почна да се оплаква че го боли гърлото. В понеделник ходи на градина, но вечерта баща му го заведе на лекар, че плаче и не иска да яде. Оказа се че му е възпалено гърлото. Освен Нурофен и черни капки друго не трябвало, изписаха ни Лидокаин, с който да му мажем гърлото 15 мин. преди ядене, че да не го боли. От вчера не е на градина и с помоща на обезболяващото си има апетит. Но Габи и тя вдигна в понеделник вечерта температура. От днес е без, но гърлото и е зачервено. И тя от понеделник е на същото лечение. Трябва да се оправяме, че в неделя летим за България, а въобще не ми се ще с две болни деца да съм.
Иначе Габи си хапва всякакви плодове без кайсии. И зеленчуци много си обичат и двамата.
hope-love, за морковите са ми казвали, че е добре да са леко бланширани, че като са сурови и децата по-лесно се давят от тях. Иначе няма никаккъв проблем на децата след 1 год. да се им давате сурови плодове и зеленчуци, и постепенно да почнете да ги захранвате с вашето ядене. При нас тоя лукс като детски кухни го няма и гледам да имам нещо подходящо и за Габи, вместо да и давам бурканчета - те са в много краен случай
.
47 Smiles, голям е сладур тоя Дани, да ви е жив и здрав.
Приятен ден на всички и дано да отцелеете в тия жеги!