Здравейте, аз да споделя как се развиват нещата с нашето подсечено дупе. Вече десет дни сме добре, като редувам мазане с Пиоктанин 1% плюс един правен крем около намазаното с пиоктанина и Судокрем при следваща смяна на памперса. Ползваме памперси Либеро, като през деня ги сменям на два часа, максимум три и мием дупенцето с водичка . Сега ми препоръчаха вместо Судокрем да ползвам на Биодерма крема за подсичане. Ще пробваме и ще пиша какви са ми наблюденията. Хубав ден на всички!
Здравейте, днес е девети ден, от както смених Судокрема с този на Биодерма за подсичане, като продължавам да прилагам горната схема. Не мога да кажа че е по-хубав, даже като свърши може би ще купим Судокрем. Все още се двуумим.
От тази схема дупето на бебка е добре и нямаме проблеми.
Ние сутрин не можем да излезем, защото на мама й се спи. Обикновено се храним към шест сутринта след нощния сън, после аз докато заспя минава известно време и чак към девет и половина, малко преди следващото й хранене се разбуждам. През деня не смеем да излезем също, защото е много горещо. Аз много лесно слънчасвам а и слъчева алергия имам, затова остават разходките вечер.
Да ви питам според вас подходящо ли е плажно масло за 3-4 месечно бебе? Аз купих на Биодерма за бебета и малки деца 50-ти фактор, но на едно място в нета после прочетох, че не било препоръчително да се мажат малки бебета с плажно масло
и сега не знам да я мажа ли, да не я ли мажа?
Днес сме на консултация, да видим колко сме пораснали и ще ни бият втората порция от ваксината. Надявам се да я понесем добре както първия път.
Смайли, браво на Дани, голямо момче е пораснал. Да е жив и здрав!
Хубав ден на всички и често на именниците, ако има такива!