Пише че го взимат не за забременяване, а за качеството на яйцеклетките. Даже една от жените го вземала по 800 дневно за 90 дни и 43 години след стимулация 11 яйца излюпила...
Според мен и едно яйце е добре на месец, та затова писах 200 на ден не 800, но и 100 е добре, само да не е 30, че 30 ми се вижда недостатъчно :р
Успех Лилибел, аз в петък няма да съм тук и нямам нет в телефона, та чак в понеделник ще разбера как е минал прегледа
а ти си гълтай хаповете смело и викай твоето бебе да дойде (медитирай си, измисли му име и всеки ден му говори, че го чакаш, че си готова и да идва вече
знам, че много не вярваш, ама за всеки случай го направи)...
Сладко Ангелче, успех, взимай кю10 не го жали, той за яйцеклетката помага, в крайна сметка като забременееш най вероятно ще трябва да го спреш
и мъжа да взима, за плувците е добре, след като даде материал да го спре или намали, че пусто много е скъп...
Giaany, много са полезни сардините, аз с мойто вегетарянстване не ям меса и риби, но ако забременея съм решила, че каквото ми се прияде ще ям
особено рибешки неща. Даже почнах рибени омеги заради моя проблем с НК клетките, а преди дори пробиотик не взимах в капсула, щото нали е от желатин, а той се произвежда от кости на животни и следователно не е вегетариански ... Сега съм решила, че бебето е по важно от вегитарянстването и си взимам пробиотик в желатинови капсули, рибешки омеги, но не мога още да се прежаля да ям умрялото животинско месо... Дано рибешките омеги да помогнат
Успех, момичета!