Лили, чувствам, че Дънди ще може да ни даде инфо за хомеопат и хомеопатия, от кога чакаме да се появи някой на ТИ с този тип лечение Дънди, чакаме подробности.
Успех, момичета!
Благодаря ти за стиснатите палчета! Имам нужда от тях. Лекувам се от 2011 година при д-р Дора Пачова. Благодарение на нея махнах изцяло Достинекса, който пиех в продължение на 7 години, но без резултат и най-вече с чудовищна алергия, която нямаше овладяване. Благодарение на Пачова махнахме химията изцяло в рамките на 1 година. Сложихме хоромните в ред, регулирахме напълно цикъла и стана възможно да се надявам да имам дете. Сега се борим да преодолеем имунилогичната несъвместимост със съпруга ми. За нея мога да кажа само прекрасни неща, защото определено виждам, че успява да се справи с трудни - да не кажа невъзможни случаи. Невероятно лъчезарен човек и висок професионалист. Доста хора съм посъветвала да отидат при нея и отишлите за момента нямам някой, който да е разочарован от нея. Сега имам нужда от подкрепата ви!
slanceto2 Благодаря ни за уточнението, че не съм навътре в нещата. Цикълът ми е къс на 21-22 дена. При опита ще включим прогестеронов натурален крем Муун Райз, от който се оказа, че се влияя изключително добре, за да удължим ЛФ, че иначе е много къса. С химия не става, защото направих чудовищна алергия миналата година ноември месец. Започнах натуралния крем според разписанието, но се оказа, че ми е силен и трябва да го включа след ОВ. Така че може би си права, че и прогестерон ще трябва да изследвам. явно, ще чакам пред кабинета в петък на 28-ми след часовете на докторката, за да ме приеме.
Ах, Далинда! Ама защо? Виж това е добър вариант, който ти предлага makiyaki извадете и замразете. И септември трансфер. СТискам ти палци и на теб. Благодаря ти за подкрепата.
Благодаря ви момичета!