Момичета, благодаря ви от сърце за стиснатите палчета, чак днес се реших да пиша в темата. Убедих се, че всичко е божа работа и в това ми е надеждата, днес е Преображение Господне и се надявам молитвите ми да са чути. На 25.07. ми беше кръвния тест, резултат - 10.99. Разтреперих се, но не посмях да се зарадвам. След два дни пак тест, резултат - 16.47, след още два дни пак тест, резултат - 31.00. След последния тест ми назначиха и три инжекции Хориомон 5000 единици, които се поставят през 4 дни (днес беше последната). На 10 август ме викат в клиниката, тогава ще стане ясно дали ще го бъде или не. Не смея да се зарадвам, при мен нещата винаги се получават по най-сложния и труден начин. Мислех си, че има два опции - или да съм бременна или не, оказа се, че има и трета опция...... Около датата на първия тест имах някакви симптоми, а от около седмица нямам никакви усещания. Единствено, когато ми поставят Хориомон-а имам някакви бодежи ту в дясно, ту в ляво и след ден отшумява. Запазих си час и за кардиолог (моята ще е в отпуск) за 10-ти, за да сменим лекарствата, ако се окаже, че бременността се развива. Наясно съм, че и това, което се случи досега (имам предвид последния месец), попада в графата ''чудо'' и е някакъв напредък, но все се надявах на по-категорични стойности на бета ЧХГ. Док също каза, че се е надявал на доста по-висок резултат. Това е засега, като има развитие пак ще пиша
Благодаря ви за подкрепата