м-и, ти колко време ги пи, че те хвана чак и запек? Аз започнах да пия Bio-Kult, преди да забременея съм ги пила и са ми останали още от тях. Но, ще видя сега как ми действат, дано да не стигам до запек, че в началото имах два пъти.
milch, значи и ти си с розови гащи Да се оправяш бързо и да излизаш от болницата!
Не, миличка, аз запек по принцип не съм имала, но често спазми, болки, куркат черва или киселини и реших, да направя един 3м. курс. Изхожданията спряха като с магична пръчка след първото хапче
и аз понеже не се усетих, че е от това наливам на вода, жуля плодове и се мъчих цяла седмица
Всички пробиотици май са с различни бактерии и аз не съм уцелила моите
Затова сега и да ми изпишат друг, купувам Линекс
Линаполи, стискам палци да ти се подредят нещата! Поне те е предупредил и имаш време.
Веречирия, аз предлагам да се успокоиш. Повръщането дали не е от нерви?! Не си помагаш така, те знаят за какво е опасен и сигурно ще следят. Със самият херпес зостер не съм се сблъсквала, но обривът от варицела за седмица може и да започне да засъхва.
Зиза, от какво смяташ, че е това с езика и устните? Моите се цепят само от вятър, обложения език дали не е от киселото мляко?