Здравейте, момичета!
Като ви чета как трябва да се пазим...аз уж се пазя и от както започнах процедурата все съм наужким вкъщи с отпуски и болничен, но...Все за работа мисля и все върша неща, които сега не трябва да правя....Ето, вчера организирахме голям национален събор-надпяване и всичко трябваше да мине през мен...едва изкарах три часа за приготовлението и откриването, после се прибрах да полежа няколко часа и пак на закриването...
Притеснява ме това, че съм с постоянни болки....На единия от прегледите при д-р Персенска й споделих, че имам болки ниско долу почти над срамната кост - отговори ми, че ще си пия но-шпа ако трябва и до край. Да, но от вторник от прегледа насам все имам едни бодежи от ляво малко над яйчника...аз така си го усещам...или около него...Все си мисля, че бебчето е позиционирано там и го галя и си държа ръката върху него, но ме притесняват тези болки. Надявам се да са от това, че бебчо расте, знам ли...
Момичета и друго да ви попитам - в края на 12-та или началото на 13-та седмица /не ми стана ясно като пише например 10 седм. и 6 дни знам, че е 11-та, но като пише 10 седм. точно с нула дни в същия ден ли се влиза в 11-та или на следващия.../ съм на скрининг. Разбрах, че явно кръвни изследвания няма да имам заради другото сакче...Чудя се обаче дали да си изискам от д-р Михова изследване за тромбофилия, че малко се наплаших от поста на linapoli. Аз не съм правила такова генетично изследване, д-р Персенска не ми е искала, но пък и все още пия аспирин протект. ЧУдя се обаче ако имам проблем там, този аспирин протект няма да ми е достатъчен и да върши работа като фраксипарина. Дали е добре да пусна и това изследване, че много ме е страх....Искам да съм направила всичко възможно, за да предотвратя рискове...Знам, че няма как да го правим на 100 процента, но....