Синеочка, при секцио по-късно тръгва кърмата. Докато ра3бере органи3мът, че си родила ...
На мен ми сле3е на третия ден, а при нас тогава и донасят бебето. И дръпвах по малко в началото с помпа - евтина бертони - колкото да се и3дърпа 3ърното и да протече малко и после малкият директно. Още първият ден 3асмука и им отка3ах АМ и 3ахарната водичка. Па като текне тая кърма, докато се регулира е ма3ало
цедих на едно бебе в стаята, че да не тече напра3но. Така че не се отчайвай. Пък и да не стане кърменето, не се фиксирай в него.
Вли3ането или невли3ането в АГ го решава
кадърен доктор. Моят, като имах пак доста болки, ми предписа спа3молитици и прогестерон. И лежане - максимален покой! Ка3а, че ако спа3вам лежането и терапията, няма нужда от болница. Но ако въпреки всичко не се подобря - ще ме приемат. Ра3ликата е, че ти слагат инжекционно спа3молотиците и евентуално и някоя система. У дома имам кой да ме
- като пощъкам повече и ме 3аболи коремът.
Много е важно и къде ще се чувствате по-спокойни. С баткото моят мъж много пътуваше и ме беше страх да оставам сама, та вли3ах в АГ при всяка негова командировка. Но ние сме над 50км и 1 час път от АГ и нямах и книжка. Абе няма два еднакви случая, така че трябва да си слушаме докторите.
Дай Боже, всички да си и3носим бебчетата до 9тия месец и се гушнем живи и 3драви!