И аз получих силни болки отпред ниско по средата и отзад ниско към опашката преди 2 седмици,значи е било в 13г .с.-така цяла семица не можех да си намеря място,аз си мислех,че таза ми се разширява-въпреки постоянното зацапване и силен кръвоизлев(при него лежах в болницата на системи,и мускулни инжекции) болки до тогава не бях имала.Тогава пиех 3х2утрогестан,3х1магнерич и 3х1 но шпа,и не ми помагаше,към края на седмицата започна и да ме стяга отдолу-все едно матката ми се стяга/схваща и тежи (корема не ми се е втвърдявал).Лежах в къщи,пиех мн.вода и лекарствата,чак към края на седмицита си увеличих магнерича(магнезий) на 3х2,з-то така ми го бяха изписали да го пия като бях в спешното,и сякаш се подобрих.Не съм ходила в болницата и не съм се обаждаа на доктора си.В понеделник отивам на преглед,че пак ме стягат от време на време вагиналните органи/матката(съжалявам но само така ми идва да го обясня)-това вече са контракции сигурно.При мен още продължава кафеникавото зацапване,като дебели нишки.
м-и твоето зацапване спря ли?-и аз така като теб вървя много бавно,че ме е страх,повечето лежа и никъде не излизам,готвя си от време на време,гаденето още го имам.