Мими здравей и добре дошла от мен!
Не се притеснявай за този вид преглед,на мен това ми беше най-хубавия и интересен преглед честно казано и аз много се притеснявах но уви напразно! Аз този преглед го правих в щерев. Сутрента дадох кръв и след няколко часа на ФМ,там разглеждаха изцяло моите бебета,правят си нужните замервания,всичко се вижда,виждаш как бебчо ще се движи наляво на дясно,как се върти как се крие и всичко останало,никога няма да забравя този преглед! Задължително вземи и твоят мъж защото и на него ще му е интерсно да види малкото човече! Още на този преглед лекарката каза че всичко е наред но все пак чаках ме и кръвнитв резултати! Няма нищо страшно,не го мисли с страх,вярвай че всичко ще е Ок и ще бъде! Мен също ме беше страх от този преглед,но сега вече си давам сметка че няма нищо страшно правиш го за твое успокоение! Щом лекарката ти така е казала явно има защо,те си знаят хората! Бъди спокойна!
Да ви се оплача и аз малко:-)
цял ден се занимавам с пусти документи към ТЕЛК
вече 2-3 дена ходя из улиците на Бургас не спряха да ме разхождат виждайки колко съм тежкотоварна,и пак до никъде не стигнах! То било голяма хамалогия ужас просто,а колко лошо отношение имат служителите ни които събират документите думи нямам:-)
днес беше многоо смешно чак бебетата притестираха корема ми цял ден скача
чак хората го забелязаха че голямо движение,ами ко няма те милите им писна сигурно да ме разкарват и да ми се зъбят само!
В понеделник живот и здраве са ми вече първите тонове,много ги чаках и тях и се вълнувам много,дано всичко да е наред и там:-)
Синеочке милааа успех утрееее! Дано всичко мине леко и успешно,и най-незабравимата среща с малката ти пожелавам. Като се съвземеш да влезеш и да ни кажеш как си и как е минало,да не ни забравиш ? Ще те чакаме с добри новини!