Аз вчера бях в болница по спешност, направиха ми абразио.Вече съм си вкъщи.Ето какво се случи:
След прегледа в Петък при д-р Стаменов ми предписа хапче Мифегин.Обаче вчера следобед получих много силен кръвоизлив с огромни съсиреци, като 2 часа стоях в тоалетната и все течеше.В един момент почна да ми причернява и да ми свири главата и при измерване на кръвното ми от мъжа ми то беше 70/40 и пулс 50.Мъжа ми се изплаши много и викна линейка.Закараха ме в Шейново, там спешно абразио, като кървенето продължаваше с пълна сила.Цяла вечер, през нощта и днес съм много отпаднала, като вчера не можех да си стоя на краката.Днес на обяд ме изписаха, вкъщи съм си вече.Наблягам на кола и шоколад, че докторите казаха, че много кръв съм изгубила.Утре дано имам сили да отида до клиниката, че съм на преглед.Ще им кажа какво ми се е случило.Страх ме е също да не ми се получат сраствания, все пак беше бременност в 3-ти месец, не съвсем начална.Ще направят хистология на ембриончето, дано да стане ясна причината за случилото се.Дано на никой не се случва такова нещо.След тая кръвозагуба, дано се възстановя без последици.Посъветваха ме преди следваща бременност да изчакам поне 3 месеца.