Весита, протича като всяка друга ЖК. Мерене на шкембИ, теглене, кръвно, УЗ. Пуснаха ми кръвни, последна МБ и цитонамазка. Кръвните излязоха на обед и сестрата ми се обади, за да ми каже, че хемоглобинът е нисък и док препоръчва да вземам тот'хема до датата на секциото.МБ и цитонамазката ще излязат до петък, че ги пращали в София. Издадоха ми направлението за раждане и ми дадоха картона с всички изследвания през бременността. Понеже следящият ми АГ ще ме изражда последната МБ, кръвните и цитонамазката ще взема в деня на секциото. Предполагам, че ако няма да те изражда следящият Б, тези неща се правят на предпоследната ЖК. Датата на секциото я избрахме в началото на 9 месец. Той държеше да е около 7 до 10 дни преди термин. И ми предложи няколко дати. Аз се консултирах с мой приятел, който се занимава с астрология и хюман дизайн и така я избрахме.
Златен дъжд, стискам ти палци, всичко да е наред и дребосъчето да порасне. Искам да ти кажа, че моята бебка до 27 г.с. все беше на долни граници или изоставаше с няколко дни. И като взе да расте..ела я виж сега 12 дни напред..Стискам палци и твоето бебче в един момент да порасне, че и да надмине нормите.