Как разбирате дали с краче или ръчичка ви ръчкат?
аз например немога да преценя още,вижда се как мърда корема и то доста,усещам как ме бутат но немога да преценя дали е крак,ръка, сигурно в по Горна седмица се разбира вече,така ли е? Иначе и мойте бебета сутрен и вечер са по-активни,все някой ме бута от някъде:-)
А при нас е следната ситуация,тъй като нашия бъдещ татко е от сутрен до късно вечер на работа,в малкото време когато си е у дома,мируват и той се ядосва че неможе да ги усети,а в момента в който си махне ръката от корема ми или излезе и те почват:-)
понякога ги усеща но мн слабо,все още не е оцелил момента когато са най-енергични:-)
М-и честита радост и от мен,мн хубава новина,наслаждавай се на всяко движение на бебетата аз винаги като ги видя че мърдат и корема ми играе и стоя и не мърдам че да се насладя повече време на момента:-) с едно дете чакано от дълго време си е радост,а с две си е пълно щастие,понякога изпадам в паника как ще се оправя докато са малки,и само се моля на Богородица да ги държи там до термин,и да ми са живи и здрави,а след това аз ще се справям
Кога сложихте кошарката в стаята,и кога започнах те с приготовленията за бебетата ви? По принцип не съм суеверна,ама все се чудя кога трябва да започна,да не би от толкова чакане и накрая те да дойдат а аз да не съм готова?
малееее момичета вашия момент почти настъпи и си представям как се вълнувате,при мен е далече а вече го мисля все повече:-)