Яни, не е точно така, аз съм много доволна от отделението по патологична бременност в Англия, ако си high risk обръщат много внимание и са компетентни.
За летене с хематом --> според мен е голям риск и аз НЕ бих рискувала. Проблемът е във височината на която лети самолетът. Колкото по-високо, толкова по-опасно. Майка ми е с белодробно заболяване и всеки път до Англия и прилошава, затова си мисля, че високо летят. Ако е полет от София до Варна примерно ще е по-безопасно, защото не се качват толкова високо и налягането е по-малко...
А това за бъркането --> на мен с кървене в ранните седмици в Англия подписвах хартия, че разрешавам да ми бръкнат, и бъркането беше само гледане долу, сложиха онзи инструмент и ме накараха да кашлям, за да видят дали се отваря сервикса. Такова бъркане с ръце и пръсти в Англия изобщо не практикуват!
А в Америка е по-зле от България, всеки преглед при гинеколог означава ровене с ръце, може да си отишъл само за рецепта за антибиотик дето се вика, ама тя вика, дай да те прегледам долу. След като изтърпях преглед ровене с ръце, който не съм имала от 15 години от както съм се махнала от БГ, вече и казвам --> НЕ, благодаря!
Не мога да го разбера това с ровенето, псобено в САЩ, дето претендират, че са толкова развити и богати, нямат УЗИ ли, какво ли, та бъркат... Та НЕ разрешавайте да ви бъркат нито по време на бременност, нито преди или след бременност. Има по-модерни начини за преглед, ако не ги владеят да се научат!
Извинявам се, че нагълтах така в темата, ама да си кажа
Поздрави