Здравейте, момичета, да се включа и аз. Живеех в чужбина, но от известно време съм във България, тъй като отдавна се опитвам да стана майка. По-предната ми бременност загубих след полет със самолет до чужбина, но съвсем в началото. Относно професионализма на лекарите тук няма да коментирам (на мен също ми е болна тема!), но това което преживях и видях, просто не е за разказване! Предната ми бременност завърши мн драматично, загубих близнаци в 18-19 г.с., а отгоре на всичко и лекарите щяха да ме изтърват, бях пътник за оня свят, защото кръвта ми изтичаше, а докторите не можеха да разберат какво ми е. Оказа се, че шийката ми се е разкъсала от близнаците при спонтанния аборт. Слава Богу, всичко е зад гърба ми, сега отново съм бременна в 13 г.с. и се надявам този път да стигна успешно до финала!
Вили, честито и от мен, безпроблемна и лека бременност! А, това пожелание е също и за всички бременни момичета!
Аз пия несинтетични витамини на Nutrilite, които не се разпространяват в аптечната мрежа, препоръчани са ми от акушерка и се чувствам мн добре от тях.
Относно кърменето, Кати, ти на училище за кърмене ли си ходила, ако да, къде и научава ли се нещо?
Яничка, радвам се, че сте се прибрали живи и здрави!