Сара, ако ти е много притеснено може да пуснеш кръвен, доколкото знам ИМБ може и по стойности на ЧХГ да се хване. Когато има повишаване на стойностите, но не и удвояване. Това може да е индикация и за БХБ, но при нея в дадвн момент се наблюдава спад. Все пак не съм медицинско лице, познанията ми са лаически на ниво четене на мед.литература, но може да пробваш и с кръвен, за твое успокоение, не за друго. Набави си но-шпа или някакви спазмалгитици. Ти къде в чужбина си? 28.07 ми се вижда далече, ако можеш иди по-рано. Например другата седмица, все в някой спешен център ще те прегледат. Желая ти успех и най-вече спокойствие. Всичко ще е наред. Не мисли най-лошото.
Момичета, вляха ми система с магнезий и още нещо(изхвъркна ми от ума). Само лежа и се боря със скуката и киселините. Нищо не помага, пробвах и Гавискона, че Рение айса никъде не го намерих у наше село. Действа ми, ама слабо. Все пак е по-добре от содата. Ябълки не обичам , но утре и с тях ще пробвам. Днес почти нищо не съм яла, насилих се с един банан, заради бебето. От тия киселини не мога да гледам храна.
Стига съм мрънкала, на СПА съм все пак -лежа и почивам и ме обгрижват с разни процедури. Много ми е хубаво да чувам бебенцата. Моята беба и тя ги поздравява с ритници. Ама съм й казала, че с нея ще се видим най-рано края на август. Да седи на топло , че е малка още.