Здравейте отново!Вчера не можах да пиша,че цял ден дъщеричката ми искаше да си играем(нали не бях я виждала 3м,за да мога да лежа и почивам).Ходих при доктора и ме гледа през коремен ехограф този път(15г.6д.съм днес ).Бебките ми каза,че са добре,отговярят на 17г.с.,и пола им се видя.За лекарствата каза-"ти още ли не си спряла утрогестана,трябваше вече да си го спряла"-казах му,че днес ми е последното хапче,и заради зацапването не го спирам-а той ми каза,че не зависело от това,щяло да се изтече(даже и да пия утрогестан то щяло пак да тече докато се изтече-нямало смисъл от него вече).Казах му за контракциите,и той ми препоръча да лежа и да пия евентуално но шпа.Питах за магнерич и той ми каза,че той не изписва такива хапчета и не знае доза,пита ме" кой ти ги изписа"-и да ги пия за успокоение ако искам, но той отхвърля всякакви лекарства.За него те не помагат,каза ми-"нали искаш да си бременна,ще лежиш и ще почиваш докато минат болките,и може и но шпа да пиеш".Днес вече съм без утрогестан,сутринта имах малко повече зацапване,към обяд спря,ще видя какво ще стане и утре,и ако трябва да си купя още 1-2 кутийки от него.Ще си купя по 10 кутийки но шпа и магнерич за да имам за следващите месеци.