Весе, не мога да спя от вълнение вечер, място не си намирам и съответно през деня дремя. Майка ми днес донесе комплектчето за изписване, хем й казах да ме изчакат да родя, но не се стърпяла. Много е хубавичко и като мина покрая стаята и само го гледам и се чудя как нещо толкова малко може да й стане.
Нелка, няма какво да го мислиш сменяй АГ-то. В крайна сметка е за доброто на теб и детето ти. Ако не при предложението на
Едит, то при този лекар, който може да те изроди. Най-важното е да се чувстваш спокойна и да вярваш, че правят най-доброто за теб, а не както каза
Кати да мятаме боб и леща. За ФМ, пак казвам, че е въпрос на личен избор или на финанси. Аз не съм правила 2 БХС, а нямах намерение да правя третата ФМ, просто тогава ни се наложи да идем на частно(поради отсъствието на тогавашния ми АГ) и решихме, че така и така ще даваме пари, та поне да си видим момиченцето и дали всичко с нея е наред. Обаче срамежлива е дамата нитл веднъж не ни показа личице сякаш знаеше, че я гледаме и мушеше лице в плацентата. На предните 2 ФМ пак така. Виж дупарата с гордост ни я показва.
Бебе, много се радвам, че малката дама е пораснала и не е срамежлива, та сте успели да я видите.
Линаполи, стягай багажа, че не остана и при теб. В крайна сметка какво стана с Фракспирана взехте ли решение кога да го спреш или ще чакате до последната ЖК, за да видите как в крайна сметка ще раждаш? А крачето как е?