Всяко АГ си има списъци - добре е да се водите по тях. Е, ако нещо ви се стори необходимо 3а вас, слагайте в торбата
Подложките 3а родилки, или еднократни чаршафчета, не са и3лишни. В държавно АГ поне няма да тръгнат да сменят при всяко омацване чаршафа, а в нашето направо си ги имаше в списъка.
Ние днес ходихме да видим бебка - и3ле3е 1400 гр
Обаче пак гадните бактерии не са се и3чистили и сега чакам доктора да се обади какъв АБ да пия.
Нелка, и моето секцио беше с пълна упойка и бебо ми го дадоха чак на 3тия ден. Но не се оплаквам - по принцип някъде на 2рия ден вечерта бях в кондиция да се 3анимавам отговорно с него. Преди това ходех да го видя в детска стая - хем и да се ра3движвам. А и кърмата ми сле3е на 3тия ден и тъкмо като ми го дадоха към 10-11 часа бях пред гръмване
Беше пил от шише и се тревожех, че няма да 3асуче, ама той и3ле3е апетитко.
С баткото, покрай тревогите дали и3общо ще стигнем до успешно раждане, и3общо не се бях 3амисляла дали ще се справим с бебе. Но като се роди, някак всичко си дойде на мястото
Още първата вечер отпратихме бабите, дето се гласяха да стоят у дома - да ни помагали, къпели и т.н. и сами си го къпахме и оправяхме. Не че не сме имали и още имаме тревожни моменти, но се доверяваме на вътрешното усещане и на бли3ки, които скоро са гледали бебе.
Лили, всичко да мине нормално и спокойно!