Мен пак сън не ме лови, а пък и нещо много се притесних. Док ми изписа вагинално да слагам полижинакс, въпреки че ми е чиста микробиологията и ще раждам секцио, не разбрах защо ми го изписа. Снощи въобще не успях да пъхна свещичката, застана съвсем на входа и ни на вътре, ни навън. Тази вечер бях по упорита, и я напъхах навътре и след час в тоалетната изпадна нещо точно като слузестата запушалка, бледо жълто, но нямаше кървави жилки. Чудя се дали е самата свещичка или е въпросната тапа. С док ще се видя в четвъртък сутрин, незнам утре вечер дали да слагам свещичката, притеснявам се, че това все пак е антибиотик и ако ми е паднала тапата дали няма да навреди на бебо. Някой има ли опит с този полижинакс? И момичета, в последните седмици толкова ниско ли пада жийката, чак до входа на влагалището. Корема още ми е високо, преди седмица и половина док ме гледа за разкритие и бърка доста навътре, а аз сега немога и 2 см да бръкна. Ама и аз как го обясних, моля ви да ме извините. Притеснявам се дали аз със свещичката не разкъсах тапата и дали не я напъхах много навътре.