Здравейте момичета, от доста време не съм влизала, но гостувах на семейството ми и там нямаше време много за интернет. Като се върнах преди няколко дни пък ММ ме изненада с две перални боядисано пране ( въпреки инструкциите, които му дадох на тръгване) и меко казано бомбата, която беше паднала вкъщи сякаш са живели не един човек, а десет
))) . та така сега вече мога спокойно да седна и да чета и пиша на воля
Синеочка, мерси че ме мислиш. И твоето време е наближило вече, хайде стискам палчета всичко да мине леко и спокойно.
Иви, честитта ти рожбичка, да сте живи и здрави и много усмивки и щастие да има в семейството!
Златен дъжд и Ангелче, честито и от мен, лека и безпроблемна бременност ви желая.
Zyza, нека всичко да е наред и при теб, стискам палци.
Весита, краката ми се подуват страшно много и от обувки 37-ми номер, успешно мога да нахлузя 41-ви примерно и да се чувствам суууупер удобно
. А гърдите ме сърбят особено около зърната. Иначе стрии още нямам, но моята кожа не е податлива на такива неща, запасих се от България с разни кремове, вкл. и този на Кокона за стриите, но още не го ползвам.
И при мен хемоглобина ми беше много нисък около 13-та седмица, изписаха ми желязо като в началото 2х1 , миналия месец ми пускаха пак изследвания и пак си беше нисък, но показателите бяха доста по-добри от първия път и ми казаха да продължа с желязото само по 1т. дневно.
Linapoli, съжалявам, че на финала така си се контузила, и аз мисля че студените компреси помагат в началото докато е "топло " мястото, след това по-скоро може би ще помогне обездвижване и покой. Аз съм си чупила десния крак долу на глезена, а на левия имах прекъснати връзки пак на същото място, така че това е което зная от докторите. И двете ми контузии се получиха при слизане от стъпала, стъпвах на криво и хоп - счупено краче
. Скорошно оздравяване ти желая.
Утре влизам в 23-та седмица и коремчето ми сякаш за две седмици някакси порасна доста, качила съм 4 кг. до момента, супер енергична съм и благодаря на Бог, че бременността ми до момента е лека. Дай Боже на всички ви да е така!