Здравейте,
първо искам да Ви се извиня, ако на неправилното място задавам въпроса си. Моля преместете ме или ми дайте линк с правилната тема. За първи път влизам в подобни форуми.
След 9 години опити инвитро, след два спонтанни аборта преди 9тте години (естествено забременяла), точно преди предстоящото инвитро забременях по естествен начин. Сега съм в края на 7гс. Днес за първи път отидох на лекър, но уви моят беше отпуска и друг, млад лекър го заместваше. Той ме преглежда, преглежда, преглежда15 - 20 мин, мълча, мълча...попитах го всичко наред ли е, а той не ми отговори. На ехографа се виждаше перфектно сакче, главичка..., но пулс не се чу. По принцип нямам никакви нередни симптоми. Днес след прегледа леко зацапване, по-скоро зажълтване, оранжево нещо, но едва доловимо. Каза ми след една седмица да отида пак, но нали разбирате, че дотогава дори и всичко да е било наред, че откача от нерви и притеснение. Изчетох доста по темата. Незнам какво да мисля? Малко се притесних повреме на прегледа, доктора целия трепереше, направо се усещаше от накрайника на ехографа??? Не ми вдигна магарето, а ме преглеждаше почти права, държах се наръце за да не се свлека от стола, говореше малко несвързано, дали от притеснение или от неопитност? Днес беше едим кошмарен ден. Чувствам се като все едно камьон е минал през мен, а инак здравословно се чувствам супер. Дали защото ми каза че няма пулс вече не ми се гади, но гърдите си ме болят и сърбят. Като видях как не се справи със стола си мисля, че и с апаратрата не се справяше, дали въобще беше включил звука, не трябва ли да издава поне някакъв шум от докосването до мен, нещо шшшшшш пиуууу
?? Беше като изключен от мрежата телевизор или компътър, с картина, но без никакъв звук, гробна тишина??? Или може би доктора е прав в притесненията си? Всичко това в известна клиника??? Незнам какво да мисля и как да се чувствам? Утре завършвам седма седмица (6 +), ако правилно се изразявам. Гледа ме с вагиналн ехограф. Мисля, че ЧХГ ми е в норма началото на 4 седмица -54.000, края на 5- 840.000, края на 7 - 12554.000?