Просто си подбирай източниците в нет-а. Почти всичко печатно, с посочен източник го има и електронно вече и източникът пак е посочен. Ако не е - винаги чети с едно наум. Просто практичен съвет.
Аз поне - не съм тук (все още), за да обиждам когото и да било, понякога може би звуча твърде рязко и не го отчитам, уж внимавам да не се случва, ама и аз съм жив човек все пак - не съм идеална. При всички случаи - абсолютно добронамерена съм и към теб и към останалите и не само аз разбира се. При този вид комуникация, която не е в реално време - често стават недоразумения, не го приемай драматично това, виждаш, че като се уточни това и онова - нещата се изясняват
Никой не те мисли за неразумен човек, който би направил каквото и да било само, защото "някой му е казал". За жалост обаче - механизмът на случване на неприятности не е - попадаш някъде, някой ти казва нещо и ти го правиш веднага. Те и дилърите на дрога не ти продават веднага, първо те черпят, да се зарибиш, неведнъж... че тогава. С дилърите на "духовна дрога" е същото. Бременните жени, кой каквото и да ми разправя са по-емоционално и психически уязвими и податливи на разни спорни влияния, просто защото искат най-доброто за бебето, имат колебания и страхове, че не го правят, упрекват се, че не го постигат за едно, или друго. Това не ги прави глупави, или малоумни, а просто уязвими. И накрая имаме случаи на една уж нормална бременна отишла на йога курс за тонус, пък на финала облъчена дотолкова, че ражда у тях си без медицинска асистенция. Да не се е случвало - да си затрая, ама се е. С кофти финал няколко пъти.
Та...чети си, готви си, питай за каквото ти хрумне, просто не залитай крайно по нищо те съветвам, друго не е нужно. Не е нужно и да ме слушаш и отразяваш мен пък точно разбира се. Преценките са си изцяло твои за всичко, както и последствията от тях. По мое мнение - досега се справяш с всичко повече от добре, усмихни се, успокой се и се наслади на бременността си. Това е прекрасен етап от живота ни несравним с нищо друго като усещане. Мен , ако питаш - мъжете са силно прецакани, че не могат да го имат.