Здравейте, момичета!
Вели, съжалявам, мила! Дай Боже септември да е твоят месец!
Момичета, на мен вчера на 3-ти ден ми се обадиха да отивам на трансфер. Бяхме говорили с д-р Персенска за 5-ти, но говорили с ембриолозите и тя решила да го направим на 3-ти, тъй като ембрионите били компактни, пък и миналата година неуспеха ми беше на 5-ти ден.
Та - прибрах си вече ембриончетата - наистина са хубави - компактни, използвали са асистиран хетчинг и са ги гледали с ембриоскоп. Създадох малко затруднения на д-р Персенска, защото влязох почти час по-рано с две момичета и не ми беше пълен мехура, но се справи, пък и аз по-лесно издържах лежането после. Говорихме с нея и тя каза да пия капките дулколакс, за да ходя до тоалетна. Изписа ми и медрол, но аз й казах, че по принцип пия преднизолон Ф и затова медрола няма да го пия.
Останалите ми 9 оплодени също са хубави - има няколко компактни, останалите варират от 12 кл. до един от 7 кл. Утре ще ми се обадят ембриолозите да ми кажат колко са подходящи за замразяване.
Момичета, не знам дали взех правилното решение да си пътувам към Пловдив още вчера. Мислех да останем на хотел, но питах д-р Персенска и тя каза, че няма проблем да пътувам. Не ме пита накъде, едва ли знае, но има момичета и по-далече и те си пътуват. Притеснява ме това, че нашето одрънкано голфче много друсаше, уж лежах, но усещах много тресене по пътя. Дано са ми силни ембриончетата и оцелеят!!!