Силвия, не си болна, няма смисъл от лежане. Лекари не са ме съветвали да лежа след трансфери и инсета. Това са отживелици. Почивала съм си по два дни, колкото да се отърся от всичкото натоварване колкото психическо, толкова и физическо , мислене, броене, пътуване, работа, бодене, треперене за фоликулите, после за ембрионите .... всички знаем. Два дни почивка и после обратно в нормалния живот. Колкото по-малко мисли в главата по темата, толкова по-добре. Ембрионите са си добре обгърнати на топло и няма да изпаднат. Седейки в къщи е нормално да изкукаш. Всичко съм хапвала, с нищо не съм прекалявала и от нищо не съм се лишавала. И кафе съм пила, е не по две, както обичайно - по едно. И съм ходила, разхождала, шофирала, пазарувала, готвила, прала и чистила... всичко от нормалния си живот. Чисто психологическия момент е, че малко като на по-забавен каданс живеех някак си.Точно както казва Бебешок лежерно го давах.
Не зная кой ги дава тези съвети за двуседмично лежане у дома, ще ми е твърде любопитно да чуя конкретни и обосновани причини за това.