0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,не смея никъде да пиша,но се престраших да е тук.
Днес ми е 9-ти ден след трансфер на 2 бластоциста,сутринта реших да си пусна уринарен/знаех,че е рано, и имам две черти след което реших да пусна и кръвен-пусто нетърпение- резултат HCG 138,5 в чуденка съм?!Днес имам и кафяво зацапване-трябва ли да се притеснявам?Благодаря на тези които ще ме просветлят!Трябва ли да пускам втори кръвен?
*
Да, пусни втори след 48 часа, за да се проследи как нараства.
За зацапването се свържи още утре с клиниката! Около датата на предполагаемата менструация особено първите месеци се получава зацапване. Не е нещо необичайно, но трябва лекар да се изкаже какво да правиш.

Честито и леки 9 месеца!

Благодаря мила  blue_sky
*
Всичко ще бъде наред. Стискам ти палци.  :D

Дано,дай боже
*
Много жени имат зацапване или кървене в началото на бременността, включително и аз. И въпреки това раждат здрави бебета.

*
Много хубаво е това число! :D Тихичкоооо- честито! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
Още от снощи липсва кафявото зацапване и малко се успокойх.
 ra40 благодаря.
*
timi-nova, стискам палци всичко да е наред и след 9 месеца да гушкаш бебче/та!  :D
Здравейте момичета,днес пуснах още един кръвен/11 ден/ и резултата е 316,2,проверих през калкулатора как се удвоява -Вашето ЧХГ се удвоява на всеки: 40.2 или на всеки 1.7 дни.Бях при док и на 05.02.2016г съм преглед.Стискайте палци.
Тими,

Стискаме палци и на краката! Всичко да е наред до пухкав и усмихнат финал след 9 месеца!
*
timi-nova, чудесна стойност   :D,
добре се удвоява ЧХГ, всичко ще бъде наред! :D

*

    sara68

  • ***
  • 269
  • Няма начин да няма начин :))))
момичета,аз малко рано се зарадвах.на прегледа миналата събота видяхме плоден сак,но доки каза,че е много малък за 6-та седмица.Тогава ми каза,че може да изчакаме,но от опита който има е по-добре да спрем с опита до тук- да спра лекарствата,да изчакам да прокървя и на 6-7 ми ден след прокървяване да отида да ме види и да се подготвим за нов зет.Според вас колко време след спиране на лекарствата трябва да прокървя.Мина вече седмица и няма никакъв признак за цикъл- имам си пак пробождания от време на време,общо взето усещанията,които имах преди да спра лекарствата и сега са ми все едни и същи.Мисля,ако до 2-3 дни нищо не се случи да си запиша час и да отида доктора да ме види пак.
Някой имал ли е подобна ситуация?
Момичета, аз съм крайно разочарована от клиника НАДЕЖДА, даже съм отвратена от тях.Обаче се  сещам  за стари бг поговорки :Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава... :. В случая ние сме тия дето им даваме баницата и ЦАР. До кога ще се държим като роби в собствената си държава. До кога ще плащаме на чиновници, които пестят от ток и работят само да не си стоят в къщи?
Аз съм с пореден неуспешен опит и се чудя и се мая тия от ЦАР наистина ли имат комисия, която следи докторската мафия в БГ. Моят съвет към вас е:водете си дневник, ходете при други лекари за второ/трето мнение и ако имате неуспешен опит/недай си боже / пишете на всички възможни институции. Българския център по трансплантация са много стриктни и сериозни хора, а и те са нещо като шефове на репродуктивните клиники в БГ. ПИШЕТЕ ИМ за всякакви нередности. П.С. Не съм доволна, че болница НАДЕЖДА,не ме уведоми, че е стартила програма с донорски яйцеклетки, ако знаех, щях да избягам много бързо от тях. Сега как да съм сигурна, че нямам дете някъде по света.
*
Райна 15, кое те наведе на мисълта, че след поредния неуспешен опит може да имаш  " дете някъде по света"
 Донорски програми имат почти всички репродъктивни клиники. Каква реално е връзката на тези програми с неуспехите -въображаема винаги може да с намери.
И ... не мога да си представя след всеки неуспешен опит да пишем до която се сетим институция, само като си помисля моите колко бяха, а определено не съм рекордьорка.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Райна 15, разбирам ти разочарованието, че не сте успели там. Но е абсолютно несериозно да хвърляш някакви обвинения, без даже да кажеш подробностите от какво толкова си отвратена. Голяма част от жените, пишещи тук, сме минали през повече от твоите процедури, но почти не съм срещала друг такъв истеричен пост.
Ти какво очакваш? Че клиниките уведомяват всяка една от пациентките си за всяко нововъведение, което правят ли, особено пък ако това хич не ги касае. И какво си представяш? Че ти взимат яйцеклетките и ги раздават на някоя жена, която ги иска? Абсурдни са нещата, които пишеш.
Както и avallon е писала, повечето клиники имат донорски програми. Много жени се надяват и разчитат именно на тях. Донорството е доброволен акт, след подписване на всякакви документи, включително информирано съгласие, а не както ти си го представяш - приспиват те, крадат ти яйцеглетките и ги продават.

Не съм пациентка на клиниката, но ми е страшно неприятно да очерняш името на докторите, без никакви факти.

В правото си да потърсиш справедливост за нещо, което считаш, че е нередно. Но, за да ти обърнат внимание институциите, които цитираш, ще ти трябва нещо повече от това "отвратена съм, използват ме за касичка и т.н"
Честно казано аз нищо не можах да и разбера на Райна15,три пъти и препрочетох поста.
Според мен от клиниката са и стартирали програма за донорска яйцеклетка ако тя се съгласи поради ИЯР при нея,но тя не е разбрала......Няма вариант да ти вземат Я и да я продадат.....боже.....
 8O 8O 8O 8O
*
timi-nova, не е възможно да се стартира донорска програма без реципиента да разбере. Без попълване на необходимите документи това няма как да се случи. Най-малкото при донорските програми се чака.
А това с вземането на яйцеклтки и продажбата им без знанието на "собственика" е в зоната на дълбоката и абсурдна теория на конспирацията.
След повтарящи се неуспехи е нормално човек да се чуства разочарован и гневен, но аз и за миг не съм си помисляла , че са ми продали яйцеклетките , дори и тогава когато ден след пункция са се обаждали за да ми кажат, че всичките 8 извадени не стават за нищо. Да, търсила съм друго мнение, но не смятам това за " изневяра"  , а за нещо , което е мое право ,  ..... задължение дори.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Момичета днес си пуснах кръвен тест/луда работа//понеже изследвах ТСХ/ 18 ден след трансфер и стойността е 6320,нямам търпение да дойде 05.02.2016 .
Чувствам се добре.