0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Amelia31 кога ти е теста ?
Животът е това, което ни се случва, докато си правим други планове.
Amelia31 стискам ти силно палци,дано всичко е наред! Почивай си и се опитай да не го мислиш...въпреки че знам колко е трудничко. Чакаме да се похвалиш с едно високоооо ЧХГ. ;) Успех!
теста ми е утре момичета, продължава и кафявото зацапване, все си мисля че трябва да е признак на имплантация, тъй като на 9 ден ЧХГ бе 30. утре ще ви пиша
момичета днес е щастлив ден ЧХГ е 139,07 - 14 ден от трансфера. на 1 .10. съм на преглед за потвърждаване на бременност ехографски. някой има ли представа как минава този преглед и дискутира ли се и какво, а след това кога е следващия преглед??? пожелавам на всички ви рожба. днес се наревах едно хубаво като се сетих че 11 месеца ми бяха нужни да стигна до трансфер, усилията са си стрували. винаги съм си мислила, че няма да имам дете, тъй като имах проблемна и нередовна менструация и от ранна детска възраст все ходя по гинеколози. дори преди 3 години един лекар в пловдив ми каза, че много съм закъсняла, но се оказва, че никога не е късно.
Бравооо Amelia31. Пожелавам ти като за начало да видиш най хубавото сакче и да чуеш най хубавия звук. :bighug:
*
Amelia, много се радвам за теб и нарастващото ти ЧХГ! Стискам палци всичко да е наред до финала на бременността!  :bighug:
Амелия, браво! Стискам палци всичко да е наред!





Бореща се за една мечта.
Брава Amelia сега се иска от теб да си почиваш и никакво чистене в къщи .Това е една хубава новина за много от нас .Ще те чакаме да пишеш след прегледа  :D
благодаря момичета за подкрепата. аз си почивам, но изстинах не знайно къде и сега съм с грип. но смятам от понеделник да се връщам на работа - поне седя, не е толкова тежко, по скоро умствено е натоварването
моят първи ин витро опит е на път да приключи с пълно фиаско. след теста на 14 ден 139,07, на 15 ден от трансфера от сутринта кървя. звъннах на спешния телефон в клиниката оттам казаха, че няма какво да се направи и да си взимам хапчетата и да лежа. днес 16 ден кървенето се засили и вече за мен си е нормална менструация. ходихме с мъжа ми по спешност в клиниката. прегледаха ме - доктор персенска каза че освен задебелена лигавица друго е още рано и не се вижда. в същото време на 16 ден чхг ми е 161,3. доктор персенска изрази мнение, че ембриона когато не е качествен организма го изхвърля, само че нали ембрионите ги отглеждат на бластоцисти до 5 ден и ако не са качествени не ги имплантират. факт е че до вечерта на 14 ден всичко при мен се развиваше нормално. в понеделник ми казаха да направя тест и ако не се повишава чхг да спирам всички лекарства или да ги спирам ако се увеличи кървенето. някой може ли да изкаже предположение или сподели подобен неуспех с какво би могло да се свърже???
Съжалявам Amelia31,че така се развиват нещата.Не се отчайва...д-р Персенска може би е искала да каже,че ако ембриона не се развива правилно,организма го отхвърля.
Аз имам такъв опит,на 20ти ден прокървях...много ме болеше кръста и стомаха,тръгна си кръв,отидох в болницата,прегледаха ме,видяхме двете плодни сакчета,биха ми прегнил и неупоген....но в къщи се засили и това беше края,аз си го разбрах.Отидох пак на спешен прием...приеха ме,системи,но на другия ден ги нямаше.
Успокой се,всичко ще е наред...стискам ти палци,дано Господ е с теб и не го изживееш това.
Здравей Amelia31 за съжеление и при мен се случи същото като с теб .Никой не може да каже причина .Надявам се при теб да се оправят нещата .Прегръщам те и бъди силна
Амелия, рано е да се каже какво се случва, може да има шанс ембриончето. Дано!
Колкото до качеството - д-р Персенска е имала предвид, че може да има дефекти при деленето на клетките, които не се виждат под микроскоп на 5 ден, а се проявяват по-късно.
Ще пускаш ли пак чхг?
да в понделник ще пускам пак чхг, но за мен си е направо менструация с нормално кръвотечение, днес вече 3 ден кървене, взимам си лекарствата и си трая ще видим.
Съжалявам Amelia31, че така се развиват нещата. Не се отчайвай още, може да има шанс. Стискам палци!





Бореща се за една мечта.
mimeto 29 i ilinaboteva след такъв неуспех какво по-подробно се изследва генетичен профил на двамата партньори ли или нещо друго ако може да споделите???също така може ли някой да ми каже ориентировъчно колко дни се кърви - имам чувството, че никога няма да спре, толкова хормони вкарах в себе си................
Аз след онзи опит нищо не правих.Направо след два три месеца нов трансфер,който беше с отрицателен резултат.След това хистероскопия,имаше малко полипче,имунология,която беше ок и поредните биопсии,от който и така наречената - разширена.От нея се оказа че съм имала изместване на имплатационния прозорец с два дни...въпреки,че сега трансфера беше пак на пети ден...незнам тия биопсии нещо не ги разбирам.След това правих генетични изследвания,те също бяха ок.Хормоните за щитовидната жлеза и тях изследваха. И това е! А забравих,кървях си  колкото по принцип си кървя..7-8 дена.
 
Днес ми е шести ден от трансфера...никакви симптомии,само от време на време кръста ме боли. Издута си стоя,немога да ходя до тоалетна и направо напрежението тия дни започва да избива...ей така както се смея започвам да плача,само като си помисля че теста може да е отрицателен. Дано имам късмет този път.
охххх големи мъки, дано този е твоя опит от сърце ти пожелавам. аз пък учудващо спокойна съм, някак си ги приемам нещата. ще видим при мен как ще е коментара на опита и каква линия ще следваме. моя мъж си е правил генетично за игрек хромозомата и всичко му е наред, аз не съм правила. при мен лошото е че нямам вече нищо замразено. ще видим мен може и към донорска програма да ме насочат. а не знам имунологичните изследвания само жената или и двамата партньори ги правят
При мен изкървях няколко дни , после нямах цикъл два месеца бях още блокирана от стимулацията и после
направихме имунологична биопсия ,която се оказа че не е добре.Имам антитела в лигавицата на матката и ще слагаме 2 месеца лепило .
ilinaboteva при мен нямаше проблем с имунологичната биопсия, правих в началото на юни.