0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря за бързия отговор Pepssi!
Мисля, когато отида следващия път на преглед, да разговарям с девойката от Информация и дано ми обърне небходимото внимание... Опитвала съм да си искам биопсиите, но не ми дават резултат, а ме насочват към коментар с док. Лошо няма, но аз нямам нищо черно на бяло, а и си плащам за тези изследвания. Да не говорим за правата на пациентите....
Как ще обясняваш в Турция какво сте правили? Желая ти успех!
disi22 ами изобщо не им споменах за тези неща,тъй като и да им обяснявам без да има черно на бяло да го видят няма как и какво да изкоментират пък и аз само мога да им кажа какво сме правили,но за резултатите от биопсии и т.н. не знам какво да им обясня. Така че не съм казвала за тези биопсии и видяха само това, което имах.
Момичета, моля за коментар, за първи път ми е...ЧХГ на 11 ден след трансфер (3 ден) 47.66.
Доки беше зает, но акушерката ми каза, че е малко нисичък, но все пак съм била бременна за сега.
Как да го разбирам това???
момичета мина първи за мен комбиниран трансфер /на 5 ден/ на 09.09.15г. два дни полежавах. на третия ден започнах и вече се разхождам навън, но чувствам че като повървя и имам вътре леки спазми и контракции, какво ще кажете това нормално ли е ? признак ли е за нещо? пия по 6 хапчета но-шпа на ден, но това ми е изписано за 1 седмица, след това не знам как ще е без обезболяващо на коремната мускулатура. забравих да спомена, че имам миома и може би от това дали не са контракциите??
« Последна редакция: Септември 14, 2015, 13:30:12 pm от Amelia31 »
*
Anna76, добре е да пуснеш още един тест след около 48 часа, да се види как расте, в момента това е по-важно, а не колко е днешната му стойност.
Anna76, добре е да пуснеш още един тест след около 48 часа, да се види как расте, в момента това е по-важно, а не колко е днешната му стойност.

Мерси, ще го пусна.
Успех на всички
*
Изобщо не е малко,на 13 ден с близнаци 51 стойност.
*
Ана,на 11 ти ден такъв резултата "звучи" обнадеждаващо  :D. Във всеки случай,отговорът се крие във следващия ти кръвен/утре предполагам/. Стискаме силно палци,цифрата да се е повишила! :crossfingers: :crossfingers:
/www.mamaibebe.com][/url]
Благодаря момичета за куража, дай Боже стойността да е висока утре. Успех в борбата и повече усмивки на всички
здравейте не се стърпях и днес на 6 ден от трансфер /на 5 ден/ си направих кръвен тест. резултат на ЧХГ е почти 11. след колко дни да повторя теста?????????
здравейте не се стърпях и днес на 6 ден от трансфер /на 5 ден/ си направих кръвен тест. резултат на ЧХГ е почти 11. след колко дни да повторя теста?????????


Здравей,с нетърпение чаках да пишеш.Сигурно е много трудно да се чакат 14 дни след трансфер,но резултата изглежда чудесен за 5-ти ден.След 48 часа повтори за да видим дали правилно се удвоява.
Иначе кога трябва да МЦ като дата?
И друго питане имам:
деня на трансфера за нулев ли го броиш или за първи?



да далинда деня на трансфера ми е нулев, но не знам дали правилно го изчислявам, все пак ми е първи трансфер и съм като в небрано лозе. сложиха ми 2 бластоциста. смятам в петък да повторя резултата. не смея нито да се радвам , ни нищо, като втрещена съм, тъй като както ми се вижда от лабораторния резултат стойности между 10-25 са неустановено все още състояние..........
След трансфера поставяли ли са ти някаква инжекция?
Извини ме,но не помня при кой док беше?






след трансфера нямах инжекции, в момента пия 3Х2 но шпа за 1 седмица, утрогетана, естрофема, вечер аспирин протикт, пия и медрол всяка сутрин, неофолик
при доктор персенска съм
Amelia31, стискам палци да се удвоява след 48 часа!

Аз също съм при д-р Персенска и на мен ми предстои първи опит ИКСИ, дано е и последен.





Бореща се за една мечта.
след трансфера нямах инжекции, в момента пия 3Х2 но шпа за 1 седмица, утрогетана, естрофема, вечер аспирин протикт, пия и медрол всяка сутрин, неофолик
при доктор персенска съм


Мисля че никое от тези лекарства няма отражение върху кръвния тест и след 48 часа ако се е удвоил правилно ще честитим.Стискам палци всичко да е наред,др.Персенска е чудесен специалист.
Ето малко инфо,дано ти помогне да се ориентираш:

http://www.ivfradost.bg/diagnostitsirane-na-bremennost-s-kraven-hcg-test/

Аз също съм пациент на др.Персенска и ми предстои ин витро на ЕЦ,тази вечер ще ми поставят Прегнила и в четвъртък пункция...



oooo късмет и двете ви, аз докато стигна и осъществя първия си опит минах през 4 пункции, но въпреки че АМХ при мен още преди 2-3 години беше със стойност 0,1 и не ми даваха голям шанс вадех качествени Я и все намираха биолозите добър сперматозоид при мъжа ми за да ги оплождат по ИКСИ метода и се получаваха на 3 ден ембриони. Дай боже всекиму от нас рожба. На 15 август отидохме с мъжа ми в една от църквите в Пазарджик има огромна чудотворна икона на Богородица и там се помолихме за рожба. там, в църквата срещнах една жена, която беше мн развълнувана и ми каза, че благодарение на иконата сина й е жив, как е чула глас като се е молила навремето, който й казал какво да направи.
Далинда, стискам палци и на теб!





Бореща се за една мечта.
Amelia31,ако знаеш колко много ме обнадежди с това което си написала,благодаря ти.Към момента най-сериозното ми притеснение е качеството на Я.АМХ при мен е 0,43 и много се страхувам дали ще извадим Я годна за оплождане.
Др.Персенска при един от прегледите с УЗ каза,че състоянието на яйчниците ми е добро и че повече вярва на очите си отколкото на лист хартия.Това също ми даде голяма надежда.

В неделя на 20.09. клиниката организира събитие в манастира св.Мина по повод празника им,ние с ММ на тази дата имаме годишнина от сватбата и ще присъстваме за да си отбележим и нашия празник.
Пролетта ходихме пак в този манастир и попа ни чете молитва за рожба.Носехме питка,червено вино и бебешка дрешка,коята сложихме при иконата на светеца.
Когато вярата срещне надеждата,живота намира начин!

Freya_85,късмет и много стиснати палци и от мен за теб.
Вие докъде стигнахте?
Заповедта взехте нали?



Здравейте момичета ;) Вчера мина и моята пункция - 15 яйцеклетки. Днес ми се обадиха -12т оплодени. Утре ще ми сложат и PBMC. Сигурно трансфера ще е в петък на 3ти ден. Аз днес немога да мръдна от леглото-гадене,силно главоболие..тия упойки много зле ми действат. Успех момичета,стискам ви палци.
*
mimeto29, браво за яйцеклетките! Дано ти минат по-бързо неприятните симптоми от упойката! Стискам палци всичко да е наред!  :D

Anna76, има ли вече някаква светлина какво се случва при теб? Нараства ли ЧХГ нормално?
« Последна редакция: Септември 16, 2015, 13:28:49 pm от Miriam »