0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #980 -: Август 06, 2015, 13:36:48 pm »
Момичета, може ли бърз отговор. Днес може ли да пусна АМХ - 4-ти ден от МЦ?
Мерси!
« Отговор #981 -: Август 06, 2015, 13:37:46 pm »
Кали, интересен ми е филмът и на мен, така че стискам палци  :lol:

« Отговор #982 -: Август 06, 2015, 13:41:09 pm »
Хо-хо-хооо, вижте на какво попаднах:
,,Това е процес, който е безвреден резултат от прикрепването на оплодената яйцеклетка към маточната стена. Обикновено това зацапване се появява между шестия и дванадесетия ден след зачеването. Тъй като кръвта, която изтича, може да е на няколко дни, цветът й може да варира.
Ако кървенето е ранен симптом на бременност, то в никакъв случай няма да бъде яркочервено и обилно. Може да бъде ръждиво или тъмночервено на цвят до кафяво. Това течение трябва да е значително по-леко от нормален менструален цикъл и трябва да се случи приблизително седмица преди датата на цикъла ви."-това е от ,,за жената"
А това от ,,моденита"-,,Повечето жени, които са имали имплантационно зацапване (по статистика), са го получили около 9 дни след овулация (със среден обхват от 6 - 13 дни след овулация). По време на имплантационното кървене (зацапване), баластоцистът е незабележим за невъоръженото око и е може би по-малък от точката, която слагаме в края на изречението. След като имплантацията вече се е осъществила, от баластоциста се получава ембриона.
Кръвните тестове за бременност ще бъдат положителни в рамките на 3 - 4 дни след имплантацията, а уринният тест за бременност (домашният тест) обикновено ще бъде положителен след 4 - 5 ден от имплантацията или най-късно до няколко дни след очакваната дата на менструацията."

Всичко ми звучи много логично!!!

А сега ще чака 4, 5 дни да не прокървя наистина и наново тестченцееее :)

Аааама съм голям сценарист, а? Пак се вместих тук (припадам от смях)!

« Последна редакция: Август 06, 2015, 13:49:19 pm от Калия »
« Отговор #983 -: Август 06, 2015, 13:50:24 pm »
Смайли,можеш да пуснеш.

*
« Отговор #984 -: Август 06, 2015, 14:09:19 pm »
Калия, точно така трябва да се живее във филма и да поддържа надеждата и в този ред на мисли честито то имплантационно зацапване  :jump12: чакаме положителния тест след няколко дни в новата тема  :bighug:

Ария, настинка в ЛФ е един от симптомите на бременност, защото имунната система отслабва, за да не отхвърли ембриончето.

Момичета, МОЛЯ ви по време на бременност ПАРАЦЕТАМОЛ НЕ!

Не само, че не е безвреден, но е и много ВРЕДЕН!

Пийте аспирин бебешки, това е най-безопасно и билки, чайчета, мед и т.н както е казала Усмивчица :)

Как така решихте да приключите темата без мен, не знам, добре че се събудих на време  :lol:

Аз мисля че може бо съм имала биохимична този месец, първо големи надежди, след като ми изникна херпес оня ден, а аз почти никога нямам херпес, най-много 5-6 пъти в живота ми и то отскоро (последните 10 години).

Вчера пак имах изпарителна черта на теста, към 10тата минута, но реших, че явно тестовете са фалшиви и че това е от партидата. Чертата беше по-бледа Пт първата, но пак видима.

ММ много се ядоса, че не съм чакала до петък, като му казах (той дори за първия тест на 10ти ден не знае) и решихме да идем до същия магазин и да купим още тестове. Той пика на 2 и нямаше изпарителни линии, а тези, на които аз пробвах имаше. Не знам това дали значи нещо, но каквото и да е съм готова да продължа напред, по-спокойна съм днес и съм щастлива, че ви срещнах и че сте толкова мили и отзивчиви  :party:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #985 -: Август 06, 2015, 14:11:17 pm »
Момичета, темата е на 50-та страница :)
Заключвам я  :wink:
Днес е Преображение Господне - Нека всички и най-светли мисли и желания се сбъднат! Бъдете здрави и щастливи!
Пускам нова темичка и Успех на всички!

ПП: Ето и Тема 4 - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=51203.new#top
« Последна редакция: Август 06, 2015, 14:16:49 pm от petqst »