0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #940 -: Август 05, 2015, 14:44:33 pm »
Благодаря ви! Стискам палци на всички очакващи и бебеправещи да се преместят в бремнната тема!
Момичета, от вчера ме "гъделичка" една щура мисъл: на 28.07 - фоликули - ляв яйчник  - 1.28 см., десен яйчник -1.46 см.
Фоликули от вчера преди прегнила - десен яйчник - няколко мнооого дребни фоликулчета, ляв - 2.2 см.Ето я и гъделичкащата мисъл - какви според вас са шансовете, този фоликул от десния да се е спукал по-рано? Имах ужасни овулационни болки в дясно 2 дни преди прегледа. Същите имах и снощи в левия, 8 часа след поставянето на инжекцията. Днес усещам още напрежение, но не и болка. :)
П. П. Извинете за евентуални правописни грешки, пиша от телефона. :)

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #941 -: Август 05, 2015, 14:54:14 pm »
Сън не ме хваща от напрежение и очакване. Вече 3 часа съм стискала, стоя в леглото и чета книга, още един час стискане и ще пробвам с теста, макар да не ми св вярва много, псобено след като прочетох коментарите на любов за фалшивите линии на тестовете след изтичане на времето... Броя минутите...

Маки, недей да губиш вяра от това какво съм казала. Точно от твоите постове и оптимистично настроение се зареждах тези дни  :D (също и от AdeliaMiss, Калия и други момичета).  Коментарите ми бяха насочени към Детенце, защото много добре знам кога ги виждам тези линии. Те не са след час, а след доста повече време. Освен това съм й чела подобните въпроси и друг път. Но не с лошо, пожелавам й го от сърце, просто да е по-спокойна. Макар, че като се върнах назад в постовете й не разбрах на колко е години. През 12,2013 е писала, че е на 20, а през 01,2015 е на 21. Но както и да е.
Много момичета с късно появили се чертички са бременни.
И хайде да ни зарадваш вече  :D
« Отговор #942 -: Август 05, 2015, 15:13:17 pm »
Дано не звучи и не изглежда махленско,но означава ли,че тази девойка е родила на 16 години??!

А колкото до публикуваната снимка от нея,аз не виждам тестова линийка.
Въпреки това пожелавам успех и скоро да види  :bfp:

*
« Отговор #943 -: Август 05, 2015, 15:24:42 pm »
Дано не звучи и не изглежда махленско,но означава ли,че тази девойка е родила на 16 години??!

Не знам какъв е случаят и точно, но и  тук и в БГмама много пъти е предизвиквала бурни емоции...А не е редно с момичета като нас, които толкова се вълнуват и чакат някой да си играе и да се присмива най-вероятно на отзивчивостта и вниманието, което си обръщаме една на друга. Желая и успех на Детенце, но отдавна си мисля, че нещата не са такива каквито ги представя. Няма да спамя повече, но точно този неин тест го обсъждахе, защото уж не го виьдала ясно, та разлепила отстрани фолиото и някакви ей такива...Безсмислено е повече внимание ..

Маки  :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #944 -: Август 05, 2015, 15:31:07 pm »
Отрицателен е тестът  :balk_146:

Повече в кошове няма да бъркам...

Както казва Аделия нов месец нов късмет... Благодаря ви момичета, дано следващия месец да се преместя в бременната тема :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #945 -: Август 05, 2015, 15:35:47 pm »
 :bighug: Има време, Маки до такава категоричност  :wink:
Продължавай да си позитивна!
« Отговор #946 -: Август 05, 2015, 15:40:11 pm »
 :balk_144: много съжалявам, маки...все едно, че аз съм си направила тест и е - 
Цун и гуш, продължаваме напред!
« Отговор #947 -: Август 05, 2015, 15:44:58 pm »

И аз няма да коментирам повече, но за да не се заблуждават и други момичета, само да кажа, че в един пост (или май два бяха) пише, че е "не раждала", а линийката й говори друго. Не знам кое е вярно.
Не искам да смятам, че момичето просто се шегува, но може да е по-откровена, ако действително търси хора, които да я подкрепят, помагат, да споделя просто и т.н.
Повече няма да спамя темата.
« Отговор #948 -: Август 05, 2015, 16:07:13 pm »
Маки, днес кой ден след О би трябвало да бъде?  Ох, много е гадно така, таман има искрица надежда и после.....но все пак ти пожелавам днешния да не е могъл да отчете , защото е още рано  :wink:
<br />
*
« Отговор #949 -: Август 05, 2015, 16:52:58 pm »
Отрицателен е тестът  :balk_146:

Повече в кошове няма да бъркам...

Както казва Аделия нов месец нов късмет... Благодаря ви момичета, дано следващия месец да се преместя в бременната тема :)
Маки, съжелявам.  Все пак все още е рано, може пък и да е станало. Днес 11- ти ден ли ти се пада?

А за АРТ процедура не сте ли мислили с мъжа ти? Извинявай предварително, ако не ти се струва подходящ въпросът ми.
*
« Отговор #950 -: Август 05, 2015, 17:13:36 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/876/8280876J.jpg Това е Престото,който само аз виждам хаха,нали съм луда.....на живо се вижда,но на снимка не ще да излиза...Иняма да изчезна защото този път съмв сигурна тестовете са от днес....утре ще ида на кръвен
И какво стана с кръвния тест? Няма ли да споделиш?
« Отговор #951 -: Август 05, 2015, 17:42:31 pm »
Кати, не се занимавай с детето, то ще порасне :) гледам, темичката отива към своя край ... дали ще я поднови някой??? Сори за тъпия въпрос, ама нали съм нова...пък толкова имам нужда от всички ви.. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #952 -: Август 05, 2015, 17:53:18 pm »
Кати, не се занимавай с детето, то ще порасне :) гледам, темичката отива към своя край ... дали ще я поднови някой??? Сори за тъпия въпрос, ама нали съм нова...пък толкова имам нужда от всички ви.. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Като гледам последните две години не се е променила, ако изобщо е дете.
*
« Отговор #953 -: Август 05, 2015, 18:46:07 pm »
Ей момичета много сте изписали, браво на вас, едвам смогвам :)
Добре дошли на новите момичета, дано не се задържите дълго.

makiyaki от 42ра страница бях затаила дъх да разбера какъв е резултата от теста, много жалко :( нищо де изчакай още малко...може пък и да е станало бебчето..

ДАЛИНДА горе главата, дано всичко е наред  :bighug:

detenceto наистина е с положителен тест всеки месец от доста отдавна  :lol: ама после все нещо става и не е бременна...незнам с каква цел е тоя театър, ама аз отдавна я игнорирам...добре че lilitu набързо ви е открехнала за какво иде реч ;)

« Отговор #954 -: Август 05, 2015, 18:58:17 pm »
Това дете в подписа е моя племенница ,и да 2013 бях на 20 зашото съм 1993 а януари 2015 на 21 нормално щото нямах 22 години навършени...Преди просто не можех да различавам много бледалиния от изпарителна он вече мога .... Нямам много опит,бебето е много желано,днес ходих при дкотора за консултация разказах му,вика след седмица нов тест,и ако е положителен пак идвзвънни да ти запиша час за устоноявване..това е общо взето,кръвен няма да правя защото нямам такава финансова възможност в момента...Успех на другите чакащи   :P :)

« Отговор #955 -: Август 05, 2015, 19:04:42 pm »
Детенце, моя съвет към теб е да се успокоиш малко! Ясно, че е много желано бебето, то тук всички сме така, но не правим тестове (както сама виждаш) всеки ден. Намери си някакво друго занимание, което да те отвлича от тази мания ( и аз съм вманиачена, да не си помислиш, че искам да те обидя), чети книга, излизай с приятели-сега ти  времето. Правете любов с твоя човек и все някой ден ще ти закъснее на истина. Тогава направи тест, когато ти закъснее. Аз ти пожелавам да ги видиш тези заветните две чертички ясни, наситени и тогава да се похвалиш тук. Стискам палци!
« Отговор #956 -: Август 05, 2015, 19:20:22 pm »
Детенце, аз ти благодря за това обяснение и се извинявам за недомислените си сметки. После видях, че си януари 1993. Пожелавам ти успех към сбъдването на мечтата.
« Отговор #957 -: Август 05, 2015, 19:48:25 pm »
Това е първия тест Шуър чек изваден от касетката,и вчерла го показах по назад,според мен  е положителен http://prikachi.com/images.php?images/551/8280551R.jpg  за Престото не отричам че не може да излезе на снимка,но чертата на него е прозрачно розова и си седи още,НА ЖИВО я виждам..иначе на снимка не излиза,видяхте и вие....Тази сутрин взех една Лента Клиър нищо не показа отрицателен  и го хвърлих,после исках от лекаря консултация лекаря разказах му вика "най-вероятно си бременна,направи нов след 7 дни и ако е положителен звънни за час"викам благодаря ви,може ли да кажете нещо за гаденето ,вика деган,викам алергична съм,и вика свещички но не разбрах вомакур ли бяха или Вомакурс не знам..

*
« Отговор #958 -: Август 05, 2015, 20:34:43 pm »
Момичета, много сте мили и много ми помогнахте да "преглътна" отрицателния тест... Никакво отказване и само положителност и напред към забременяване и гушене на бебчета :)

Почти сме за нова темичка, доста бързо изписахме 48 страници, пък и с повече писане (и четене) по-бързо минава времето :)

Кати, аз имам 7 АТР с предишния брак --> 4 инсе 3 ИКСИ <-- проблеми имаше и при мен и при него.

Сега от втория брак имам 2 спонтанни, непланирани и напълно неочаквани бременности, аз съм го разказвала и друг път, но пак ще кажа, че и двата пъти забременях по време на "пазене". И двата пъти загубих бебетата в началото на 2 триместър, но бяха спрели да се развиват в края на 1ви...

Сега си мисля, че ще забременея естествено и ще запазя бебето, както казват 3ти път за щастие <3

За АРТ аз съм ЗА, но има малко организационни спънки (нито личен лекар имам, нито гинеколог, за прегледи, направления и т.н, а и репродуктивната клиника, която посетихме преди няколко месеца, ми се видя някак "зле", без стратегия и подход към "не често срещани проблеми", по-скоро стандартни тестове и процедури)... Дори мъжа ми не искаха да го изследват, щото казаха, щом си била бременна, значи при него всичко е наред  8O много несериозно ми се стори... Но веднага след като си намеря личен лекар, ще искам направление за клиниката и може би да почнем с няколко по-леки АТР за загрявка :)

Дано дотогава бебето да е станало  preggo

Ирена, за малко да забравя --> днес е 12ти ден след овулацията. Миналия месец ЛФ беше само 12 дни и на 13тия сутринта бях "цъфнала". Сега се надявам да се удължи малко ЛФ, при ЛФ 14 дни на 14тия ли трябва да "цъфна" или на 15тия?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #959 -: Август 05, 2015, 20:37:53 pm »
Мили момичета, много ми липсвате. Влизам да си ви видя как сте и да ви ръсна прашец, докато още не съм родила. На село съм си, а тук нямам обхват и не мога да ви следя. Дойдох днес до съседката. Надявах се вече да сте се изместили в бременната тема, ама и това ще стане. Аз съм ви го казала. Обичам ви!!

Всеки миг е още един шанс...