Момичета, много сте мили и много ми помогнахте да "преглътна" отрицателния тест... Никакво отказване и само положителност и напред към забременяване и гушене на бебчета
Почти сме за нова темичка, доста бързо изписахме 48 страници, пък и с повече писане (и четене) по-бързо минава времето
Кати, аз имам 7 АТР с предишния брак --> 4 инсе 3 ИКСИ <-- проблеми имаше и при мен и при него.
Сега от втория брак имам 2 спонтанни, непланирани и напълно неочаквани бременности, аз съм го разказвала и друг път, но пак ще кажа, че и двата пъти забременях по време на "пазене". И двата пъти загубих бебетата в началото на 2 триместър, но бяха спрели да се развиват в края на 1ви...
Сега си мисля, че ще забременея естествено и ще запазя бебето, както казват 3ти път за щастие <3
За АРТ аз съм ЗА, но има малко организационни спънки (нито личен лекар имам, нито гинеколог, за прегледи, направления и т.н, а и репродуктивната клиника, която посетихме преди няколко месеца, ми се видя някак "зле", без стратегия и подход към "не често срещани проблеми", по-скоро стандартни тестове и процедури)... Дори мъжа ми не искаха да го изследват, щото казаха, щом си била бременна, значи при него всичко е наред
много несериозно ми се стори... Но веднага след като си намеря личен лекар, ще искам направление за клиниката и може би да почнем с няколко по-леки АТР за загрявка
Дано дотогава бебето да е станало
Ирена, за малко да забравя --> днес е 12ти ден след овулацията. Миналия месец ЛФ беше само 12 дни и на 13тия сутринта бях "цъфнала". Сега се надявам да се удължи малко ЛФ, при ЛФ 14 дни на 14тия ли трябва да "цъфна" или на 15тия?