0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #920 -: Август 05, 2015, 09:23:17 am »
Маки, аз не съм имала течение нито веднъж. Това сигурно е индивидуално, то и през бременността се твърди, че е нормално да има течение, но аз не съм имала. При мен течение само при овулация. А при бременност са си ПМС  до последно, но с адски киселини от седмица преди датата. Подува ми се по-различно корема ама това при клякане като трябва да се навра някъде го разбирам  :lol:
пп Стискам палци!
« Последна редакция: Август 05, 2015, 09:25:15 am от м-и »
« Отговор #921 -: Август 05, 2015, 09:32:22 am »
Маки, аз също не съм имала течение и при двете си бременности. Но имах колежки, които ползваха ежедневни превръзки до края. Чертичката ти изглежда съвсем реална. Стискам палци и ти пожелавам успех!
« Отговор #922 -: Август 05, 2015, 09:48:26 am »
Добро утро и от мен  :grouphug2: Аз и днес НЕ направих тест с първата у. Ще изчакам и до петък (така си мисля сега). Съжалявам, че ви карам да чакате, ама хубавите работи бавно стават  :lol:
Starshine добре си дошла, но не се заседявай много тук :) от днес, стиснати палчета и за теб  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
makiyaki не захабявай първата урина ;) чакам те с радостна вест  :bighug:
detence1993 аз също не доумявам защо си пила противозачатъчни, та нали правите бебе? Или са били с някаква лечебна/профилактична цел? Но тогава защо си ги спирала? Това е изключително опасно и може да си докараш сериозни хормонални нарушения! Нещо подобно се опитах да формулирам и аз с нощи, като тоерията на маки, но стана късно и рещих, че днес ще ти пиша, пък тя маки го е написала много хубаво. Аз също смятам, че по-скоро си за тест за О. от колкото за Б. Съжалявам, че го казвам, но това е най логичното в случая.
Аз днес нямам нииииикакви симптоми за ниииищо! Продължавам да опипвам гърдите-ниииищо, мекици! Снощи вкарах една ракийка със салата и друго не съм яла, просто не ми се ядеше, да не кажа, че като си помислих за салама на скара, който сама си пожелах няколко часа преди това, направо ми се повдигна...внушение!!! 
Аз ще пия едно кафенце и ще чакам да пишете, бай за сега  :wink:
Ауууу, темичката отива към 50 :(

*
« Отговор #923 -: Август 05, 2015, 10:04:34 am »
Starshine добре дошла отново при нас, бързо и успешно да се преместиш в бременните теми  :goodluck:
makiyaki чакам с нетърпение да кажеш какво показва теста и заедно с  Калия да повлечете крак към бременната тема  :D
Аз пък не мисля, че в случая на detence1993 може да се прецени кога й е била последна менструация. Тя в разстояние на 1 месец е спирала няколко пъти хапчетата, после ги е започвала пак и е имала кървене няколко пъти при спирането им. Според мен най-много да си е прецакала тотално цикъла, а не да очаква О и положителни тестове за бременност. Това си е лично мое мнение разбира се, чудеса стават всякакви.
Да не говорим колко е безотговорно да ти назначат хапчета за лечение на ПКЯ и ти да ги почваш и спираш по твоя преценка.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #924 -: Август 05, 2015, 10:24:15 am »

Да не говорим колко е безотговорно да ти назначат хапчета за лечение на ПКЯ и ти да ги почваш и спираш по твоя преценка.

Не знаех, че така стоят нещата, вероятно го е писала някъде назад...
Детенце, спри да си даваш парите за тестове, а тичай при някой читав гинеколог, който да ти обясни какво и как да/не правиш! Адски детски си постъпила спирайки хапчетата, още повече щом са изписани с лечебна цел.
« Отговор #925 -: Август 05, 2015, 10:46:05 am »
Аз си направих труда да прочета постовете на потребителката във времето назад (то какво друго да правя докато седя и си менструирам...) Изглежда като едно нетърпеливо младо момиче, което обаче е твърде объркано. Действията й приличат по-скоро на хаос, предизвикан от паника, отколкото на зряло поведение на една бъдеща майка. Въпросния тест не видях да го е показвала преди, възможно е да било в друг форум, видях, че е известна не само тук...

Детенце, седни си на Д.-то, прочети малко по темата, образовай се. Бебето няма да стане с правене на тестове.  osi_13

Като се подготвиш поне малко теоретично, иди при някой читав лекар и постройте някаква стратегия, вместо сама да правиш хаотични действия, лишени от какъвто и да било смисъл. Да не говорим, че си и вредиш!

*
« Отговор #926 -: Август 05, 2015, 10:48:58 am »
Предварително се извинявам за малко негативния пост...
Детенце,силно ти стискам палци да си бременна, но тъй като от много време съм в зачатие,познавам историите на по-сстарите потребители и знам колко пъти сме обсъждали твои тестове и съм 99 процента сигурна,че този тест конкретно не го показваш за първи път,но историята тогава беше друга. Новите момичета започват да се въшнуват с теб,фокато някое от по-старите не разкаже историята ти и ти изчезваш за няколко месеца и после пак старата песен на нов глас.Знам как всяко момиче тук преживява всеки положителен и отрицателен тест и не заслужават подигравки или игрички.все пак искрено ти желая положителен резултат.
:good_post: :good_post: :good_post:
*
« Отговор #927 -: Август 05, 2015, 10:50:35 am »
Там е работата че пиех ясмин един месец но  го прекъсвах и кървях 3 пъти в  Юли месец,и реших на 17 юли да спра Ясмина окончателно,и след 2 дни имахме полов акт на 19 и 20...на 23 ми тръгнва нещо като цикъл но за 3 дни и съвсем леко....мина това и от тогава има 2 седмици,от половия акт също....но адски ми се гади от няколко дни сутрин,вие ми се свят и майка ме съвества да взема тест.........Иначе и снощи си бяхме с мъжа ми....така че съм адски объркана,ще взема утре на клиър и ще пиша ккаво е станало........
И защо си прекъсвала лекарството, това да не са ти бонбонки!
*
« Отговор #928 -: Август 05, 2015, 10:55:48 am »
Привет и от мен, след дълго отсъствие от форума - по разбираеми причини (б. подписа :) ) се присламчвам отново. Хихи
Момичета, правим нови опии за бебе. Вчера на обяд ми биха прегнил. Имах един прекрасен фоликул - 22 мм.. Малко съм разочарована, защото миналата седмица бяха 2 - един в левия и един в десния яйчник. Най-вероятно този от десния е претърпял дегенерация. Имам силна нужда от вашата подкрепа, стискайте ми палци този месец да стане чудото! :)
Пожелавам ти още този фоликул, който сте спукали да се превърне в сладко бебче! :goodluck: :babyflips:
« Последна редакция: Август 05, 2015, 11:03:31 am от kati_vm »
*
« Отговор #929 -: Август 05, 2015, 10:59:07 am »
Starshine добре дошла отново при нас, бързо и успешно да се преместиш в бременните теми  :goodluck:
makiyaki чакам с нетърпение да кажеш какво показва теста и заедно с  Калия да повлечете крак към бременната тема  :D
Аз пък не мисля, че в случая на detence1993 може да се прецени кога й е била последна менструация. Тя в разстояние на 1 месец е спирала няколко пъти хапчетата, после ги е започвала пак и е имала кървене няколко пъти при спирането им. Според мен най-много да си е прецакала тотално цикъла, а не да очаква О и положителни тестове за бременност. Това си е лично мое мнение разбира се, чудеса стават всякакви.
:good_post: :good_post: :good_post:
*
« Отговор #930 -: Август 05, 2015, 11:02:31 am »
Аз си направих труда да прочета постовете на потребителката във времето назад (то какво друго да правя докато седя и си менструирам...) Изглежда като едно нетърпеливо младо момиче, което обаче е твърде объркано. Действията й приличат по-скоро на хаос, предизвикан от паника, отколкото на зряло поведение на една бъдеща майка. Въпросния тест не видях да го е показвала преди, възможно е да било в друг форум, видях, че е известна не само тук...

Детенце, седни си на Д.-то, прочети малко по темата, образовай се. Бебето няма да стане с правене на тестове.  osi_13

Като се подготвиш поне малко теоретично, иди при някой читав лекар и постройте някаква стратегия, вместо сама да правиш хаотични действия, лишени от какъвто и да било смисъл. Да не говорим, че си и вредиш!
И аз да добавя, Детенце, престани да спамиш в темата! Ставаш много дразнеща! Сто пъти сме ти ги обяснявали тези неща преди. Ако това го считаш за някакво хоби, намери си друго!!!!
« Отговор #931 -: Август 05, 2015, 11:47:07 am »
макииии, виждам те гореееее  :lol: :lol: :lol: още колко ще ни караш да чакамееее  :balk_64:
« Отговор #932 -: Август 05, 2015, 11:59:31 am »
Ехеее,много сте изписали,едвам смогнах...

Добре дошла отново на Starshine и пожелавам скорошно местене в бременната тема.

Имам усещането,че една от нас ще се мести пак там тия дни.Маки,зарадвай ни...

Четейки назад ми се губят Криси и феята на темата :balk_159:

Аз чакам с нетърпение МЦ около 12.08.,също така чакам и да приключи отпуската на клиниката и да посетим др.Персенска за проследяване на УЗ.
Орегулирах надявам се хормоните,но ще знам по точно когато ги изследвам контролно към средата на месеца.
Междувременно сме си бебеправили по най-естествения начин,не съм се затормозявала с тестове за О,мерене на БТ идруги подобни...Просто сме се обичали с ММ.
В личен план имах малко притеснителни моменти и психически не бяхме много на тема "бебе",но сега се старая  да съм спокойна и да мисля вече за процедурата която с мъжа ми сме решили да предприемем,а именно,ин витро.
Окончателното решение ще вземем заедно и след като се изкаже др.Персенска.

Сладурки,желая на всички вяра,надежда и положителни тестове.
Всички тук сме готови да станем мамчета без значение за кой път.Така че,никакво предаване,само напред и нагоре в борбата да гушнем бебетата си :babbycarrage:

*
« Отговор #933 -: Август 05, 2015, 12:00:51 pm »
Haha, ох Кали, ще падна от смях  :lol:

Първо искам да кажа, че едвам отварям очи, тук е 5 без 10 сутринта и моята първа урина я пуснах първо в 1часа през нощта и после пак в 4 часа през нощта. Така е всяка вечер независимо дали съм бременна или не ставам през нощта през 3 часа на нервна почва от дете, защото тогава имах проблем с бъбреците и ме събуждаха през нощта да чишкам, за да не се задържало, уф бабешки истории, но с две думи до ден днешен ми е увреден съня.

Най-лошо е това събуждане и уриниране за О тестовете, защото там хем трябва да си спал, хем да си стискал цяла нощ.

За Б тест ще стискам от 4 сутринта до 8 и ще ви кажа (значи след около 3 часа).

Starshine, стискам палци за положителен тест след 2 седмици и сладко второ бебче!

Усмивчице, и теб те следя, цун-гуш.

Любов, М-и, благодаря ви момичета, бях се притеснила за липсата на течение :)

Аделия, нов цикъл, нов късмет, стискам палци и много ме разсмя с твоите занимания по време на менструация, но добре си го казала това със съветите към детенце :)

Хайде, отивам да си доспивам и ще пиша после пак.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #934 -: Август 05, 2015, 12:24:51 pm »
Маки, чакаме те  да си поспиш  :D
<br />
« Отговор #935 -: Август 05, 2015, 13:26:26 pm »
И пак аз и пак полудявам  :? Ей сега се зачетох в темата с бременните графики и попаднах на една мацка, дето също като мен е видяла последно фоликул 15мм и е предполагала само по изчисления кога и е О. Доста си приличат графиките ни, да не кажа, че са почти еднакви, само дето тя направила тест на 11 ден след последното сърчице и е бил +, пък аз сега съм в 9 след последното сърце :)  Ох, тотално влязох във филма, дано и продължението на графиката ми да е като на това момиче. Айде....още един знак на съдбата (заливам се от смях)! Ще изчакам значи до петък, няма как!
маки, преди малко пак те мернах, не спиш, момиче!
*
« Отговор #936 -: Август 05, 2015, 13:49:19 pm »
Калия дано и при теб този месец да е успешен. Още 2 дни и ще се разбере, само спокойствие и вярвай в чудеса.
Аз пък си гледам моята графика и направо се чудя този месец дали е имало О или ще го пропусна. Като не отидох да ме видят на УЗ ... ама моите фоликули бавно нарастват и едва ли на 11-12 ден съм имала О
« Последна редакция: Август 05, 2015, 13:51:07 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #937 -: Август 05, 2015, 13:55:36 pm »
Сън не ме хваща от напрежение и очакване. Вече 3 часа съм стискала, стоя в леглото и чета книга, още един час стискане и ще пробвам с теста, макар да не ми св вярва много, псобено след като прочетох коментарите на любов за фалшивите линии на тестовете след изтичане на времето... Броя минутите...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #938 -: Август 05, 2015, 13:56:25 pm »
с теб сме :)
<br />
*
« Отговор #939 -: Август 05, 2015, 14:29:42 pm »
makiyaki, успех !
Аз да се отчета - вече си усещам овулацията, вера усетих притискането в дясно, продължи няколко часа, а днес на УЗ установихме, че наистина вчера се е спукал фоликула! Следват 14 дни очакване!