0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #900 -: Август 04, 2015, 21:41:47 pm »
Внимание!!! Внимание!!! Опасен вирус броди из форума!!! Изключително заразен е!!! Симптомите са бъркане в коша и вадене на стари тестове!!!
Оххх, момичета, излязох само за два часа и като видях колко много сте писали много се зарадвах!
Детенце, и аз не разбрах кой ден ти е от О. или не си написала? Стискам палци и за теб, да знаеш ;)
AdeliaMiss, аз ако се престраша да направя утре, обещавам да не го изхвърлям в  коша, поне до като не мине най-малко 1 час :D
makiyaki от сърце СИ пожелавам, утре като включа компютъра да се усмихна на твой пост, в който си качила снимка на две ясни чертички  :balk_602: :balk_602: :balk_602:
Тази вечер се прибирам с кучето и гледам, моя мъж направил салатка, изчистил терасата, сложил масата....ееее, викам край! Ей сега ще ударя една ракийка, пък каквото ще да става! Наздраве!
П.П Пък в тоя ред на мисли-като съм забременяла с щерката, нали сме били луди-млади, пък и не сме вярвали, че ще може да има нещо...всяка вечер алкохолни маратони! Даже още преди да разбера че съм Б, с майка ми носихме пълни чували с дърва....та, и тук да ви напиша моя любим лаф ,,Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш", ако сте ме разбрали правилно ;)
Хубава вечер още няма да пожелавам, щото знам, че ще пиша още след малко ;)
« Отговор #901 -: Август 04, 2015, 21:44:23 pm »
При това положение те съветвам утре да отидеш в някоя лаборатория и да направиш един кръвен тест, за да се изясни ситуацията на 100%

Стискам палци  :)

Хаха, Кали, разсмя ме, аз като видях, че ми идва, и аз си сипах една :lol:
« Последна редакция: Август 04, 2015, 21:46:04 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #902 -: Август 04, 2015, 21:49:43 pm »
Не издържах нпаравих другия Престо от кутийката отчете  едва забележима черта,чак не може да се снима но я виждам......по бледа е от шуъра..май май няма майтап...не мога да повярвам,не мога след 1 година мъка....... :'( :( ;(

« Отговор #903 -: Август 04, 2015, 21:53:13 pm »
Оооох, така най-мразя! Пиша, пиша и накрая нещо пипам и всичко се изтрива :(
Та, аз вечерта (преди заветната сутрин с двете черти) не знам колко алкохол бях изпила :( След два часа сън сутринта в 7 си направих теста. Доста се чудих дали изобщо има смисъл, но все пак идеята беше да подаря на моя мъж за рд +тест! Не че съм вярвала, че може да се случи де, ама...стана!
Сега като се сетя колко дивеене, алкохол, дискотеки, цигари, чували с дърва :D са минали за този период от както е станало бебето докато разбера, чак страх ме хваща-ууужас!
Detenceeeee, повярвай бе човек! Щом я виждаш, значи я има! Сега, тихичко честито и утре сутринта с първата урина още един! Не разбрах кой ден ти е от О. закъснение имаш ли?
« Отговор #904 -: Август 04, 2015, 22:02:34 pm »
не знам мила,честно да ти кажа спрях да следя тези работи.......иначе има 14 дни от акта

« Отговор #905 -: Август 04, 2015, 22:09:37 pm »
Детенеце, пусни един кръвен тест наистина, че тя твойта е много объркана и е трудно да се засече О., закъснение и т.н. А той ще ти покаже без колебание  osi_9

Оф, аз продължавам да пишкам като побъркана... Поне това да спре вече  8O

*
« Отговор #906 -: Август 04, 2015, 22:49:04 pm »
Предварително се извинявам за малко негативния пост...
Детенце,силно ти стискам палци да си бременна, но тъй като от много време съм в зачатие,познавам историите на по-сстарите потребители и знам колко пъти сме обсъждали твои тестове и съм 99 процента сигурна,че този тест конкретно не го показваш за първи път,но историята тогава беше друга. Новите момичета започват да се въшнуват с теб,фокато някое от по-старите не разкаже историята ти и ти изчезваш за няколко месеца и после пак старата песен на нов глас.Знам как всяко момиче тук преживява всеки положителен и отрицателен тест и не заслужават подигравки или игрички.все пак искрено ти желая положителен резултат.
« Последна редакция: Август 04, 2015, 22:54:18 pm от lilitu »
« Отговор #907 -: Август 04, 2015, 22:58:03 pm »
 8O 8O 8O

*
« Отговор #908 -: Август 04, 2015, 23:09:23 pm »
makiyaki по-добре си направи кръвен,нали знаеш,че е най-сигурен. Когато най- малко очакваш нещата може да се наредят,от сърце ти го желая

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #909 -: Август 04, 2015, 23:24:35 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/876/8280876J.jpg Това е Престото,който само аз виждам хаха,нали съм луда.....на живо се вижда,но на снимка не ще да излиза...Иняма да изчезна защото този път съмв сигурна тестовете са от днес....утре ще ида на кръвен
« Последна редакция: Август 04, 2015, 23:29:11 pm от detence1993 »

« Отговор #910 -: Август 04, 2015, 23:32:47 pm »
Детенце, луда или не, ти си знаеш най-добре. За съжаление аз не виждам втора чертичка, дори и бледа :(   За сега ще се въздържа от всякакъв коментар....и все пак, кога ти беше поне последния цикъл? Поне това би трябвало да помниш?!? Направи утре още един тест, пък дано и ние я видим тази втората...
Лека вечер!
« Отговор #911 -: Август 04, 2015, 23:38:09 pm »
Там е работата че пиех ясмин един месец но  го прекъсвах и кървях 3 пъти в  Юли месец,и реших на 17 юли да спра Ясмина окончателно,и след 2 дни имахме полов акт на 19 и 20...на 23 ми тръгнва нещо като цикъл но за 3 дни и съвсем леко....мина това и от тогава има 2 седмици,от половия акт също....но адски ми се гади от няколко дни сутрин,вие ми се свят и майка ме съвества да взема тест.........Иначе и снощи си бяхме с мъжа ми....така че съм адски объркана,ще взема утре на клиър и ще пиша ккаво е станало........

*
« Отговор #912 -: Август 04, 2015, 23:55:19 pm »
detence1993 признавам,че и аз нищо не виждам,което не значи,че не си бременна.Но и аз помня преди няколко месеца същата история - един път бледа линия,после без линия,не разбрах бременна ли беше в  крайна сметка или не.Тук всички чакаме с нетърпение децата си,но поне се придържаме към реалността.Пусни утре кръвен и си кажи резултата,тия тестове само те объркват. Доколкото разбирам си пила противозачатъчни,те не се пият непрекъснато.Като си ги спирала ти е идвал цикъла.Така че би трябвало да знаеш кога ти е последната дата на цикъла,кажи я да видим в кой ден си поне.Така никой в нищо не може да се ориентира

*
« Отговор #913 -: Август 05, 2015, 00:15:23 am »
Ако контактът е бил на 19 юли, а цикъла на 23 до 26 юли, сега би трябвало да чакаш овулация и да тестваш за нея. Като овулираш, пак направете контакт и тест за бременност най-рано на 21 август направи.

Или пусни кръвен, за да си сигурна :) Успех!

Редакция: исках да добавя, че деня на менструацията или зацапването след спиране на противозачатъчните, се брои за ден 1ви от цикъла.

Ако броим 23ти юли на ден 1ви, значи днес си ден 12ти, обикновено овулацията трябва да е около 12-14 ден, значи сега правете контакти и тест за бременност на 21 август. Не знам дали стана ясно... :)
« Последна редакция: Август 05, 2015, 00:18:39 am от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #914 -: Август 05, 2015, 00:21:18 am »
НЕ ЗНАМ,НО НАСИТИНА НА ПРЕСТО СЕ ВИЖДА ,И ДАЖЕ ТОЙ Я ВИДЯ,ПРОСТО НЕ ИЗЛИЗА НА СНИМКА..ШУЪР ЧЕКА ИЗЛЕЗЕ... МИСЛЯ УТРЕ ДА ХОДЯ ПРИ ДЖИПИТО ЗА ТАЛОН ЗА АГ...ЩЕ МУ ОБЯСНЯ И ЩЕ МЕ ВИДИ Д-Р ГАМИШЕВ,ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В БУРГАС  :oops:

*
« Отговор #915 -: Август 05, 2015, 07:28:10 am »
Аз не знам какво очакваш да се види на УЗ на този етап - тя едва се вижда втора черта на пиклив тест. На УЗ се вижда сакчето при доста по-високи стойности на ЧХГ. За да не се повтаря старата история, която аз и други момичета във форума помним и вече й знаем сюжета, най-добре пусни кръвен тест - лесно, просто, бързо и сигурно. После кажи резултата - за да ти честитим всички или да спрем с чуденето.
Не можах да разбера защо си прекъсвала ясмина, малко несериозно ми се вижда. Така не може да се прецени началната дата на цикъла.

« Отговор #916 -: Август 05, 2015, 08:47:49 am »
Добро утро, момичета! При мен работата е нов месец, нов късмет  :lol:

Чакам някоя от вас да ме зарадва вече  :P

Сменям тактиката - от днес ще меря БТ ректално, че нали по-точно било. Въобще не ми хареса разликата между ФФ и ЛФ предния месец и мога само да се надявам, че е от начина на мерене... :(

Поздрави и целуфффки от морето 8)

« Отговор #917 -: Август 05, 2015, 09:12:40 am »
НЕ ЗНАМ,НО НАСИТИНА НА ПРЕСТО СЕ ВИЖДА ,И ДАЖЕ ТОЙ Я ВИДЯ,ПРОСТО НЕ ИЗЛИЗА НА СНИМКА..ШУЪР ЧЕКА ИЗЛЕЗЕ... МИСЛЯ УТРЕ ДА ХОДЯ ПРИ ДЖИПИТО ЗА ТАЛОН ЗА АГ...ЩЕ МУ ОБЯСНЯ И ЩЕ МЕ ВИДИ Д-Р ГАМИШЕВ,ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В БУРГАС  :oops:

Детенце, не искам да те разочаровам и силно стискам палци кръвния тест да е категорично положителен. Но...такава втора "чертичка" като на Шуърчек-а ми се е появявала и на мен нееднократно след времето за отчитане (точно такава - размазана червена/розова и тънка в единия край). Такива едва забележими като на Престо след времето за отчитане - също. Не съм правила 1 или 2 теста, а почти всеки месец като се почне 7-8 ден от овулацията, та до цикъл. Има месеци, в които излизат тези чертички и такива, в които ги няма. Аз си го обяснявам с партидите, макар че от лекар ми беше обяснено друго, но не го приех. Та, накратко исках да кажа, че ти пожелавам положителен тест - в рамките на минутките за отчитане и кръвен такъв   :bighug:
« Отговор #918 -: Август 05, 2015, 09:13:42 am »
AdeliaMiss, съжалявам  :(
Този месец една хубава графика с две чертички накрая ти пожелавам  :P
И аз меря Т ректално.

Детенце, право ти казват момичетата. Рано е за УЗ преглед. Пусни най-добре кръвен тест.

Маки, Калия, на вас разчитаме момичета да ни зарадвате днес  :P

Аз вече дадох кръв днес за хормони. Ще чакам с нетърпение резултатите късния следобяд.
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #919 -: Август 05, 2015, 09:21:20 am »
Привет и от мен, след дълго отсъствие от форума - по разбираеми причини (б. подписа :) ) се присламчвам отново. Хихи
Момичета, правим нови опии за бебе. Вчера на обяд ми биха прегнил. Имах един прекрасен фоликул - 22 мм.. Малко съм разочарована, защото миналата седмица бяха 2 - един в левия и един в десния яйчник. Най-вероятно този от десния е претърпял дегенерация. Имам силна нужда от вашата подкрепа, стискайте ми палци този месец да стане чудото! :)

Quiet people have the loudest minds.