Внимание!!! Внимание!!! Опасен вирус броди из форума!!! Изключително заразен е!!! Симптомите са бъркане в коша и вадене на стари тестове!!!
Оххх, момичета, излязох само за два часа и като видях колко много сте писали много се зарадвах!
Детенце, и аз не разбрах кой ден ти е от О. или не си написала? Стискам палци и за теб, да знаеш
AdeliaMiss, аз ако се престраша да направя утре, обещавам да не го изхвърлям в коша, поне до като не мине най-малко 1 час
makiyaki от сърце СИ пожелавам, утре като включа компютъра да се усмихна на твой пост, в който си качила снимка на две ясни чертички
Тази вечер се прибирам с кучето и гледам, моя мъж направил салатка, изчистил терасата, сложил масата....ееее, викам край! Ей сега ще ударя една ракийка, пък каквото ще да става! Наздраве!
П.П Пък в тоя ред на мисли-като съм забременяла с щерката, нали сме били луди-млади, пък и не сме вярвали, че ще може да има нещо...всяка вечер алкохолни маратони! Даже още преди да разбера че съм Б, с майка ми носихме пълни чували с дърва....та, и тук да ви напиша моя любим лаф ,,Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш", ако сте ме разбрали правилно
Хубава вечер още няма да пожелавам, щото знам, че ще пиша още след малко