Хаха, ох, Калия, голяма скица си, успя да ме развеселиш
Чакането е доста изнервяща работа, аз ще трябва после да чакам и да треперя дали ще оцелее бебето. То сигурно всяка бременна така се притеснява, особено ако е имала загуби преди това. Ама този път на пук на обстоятелствата съм решила и вярвам, че когато забременея бебето ще оцелее
Лилиту, Ирена, голяма надежда ми вдъхнахте с цвета на моята линия
Аз имам и още един въпрос --> теста го направих вчера следобед (10ти ден след О) в 4:30 мое време (11:30 вечерта в БГ), та БИ ли трябвало да чакам 48 часа да се удвои ЧГХ и евентуално линията да потъмнее (което ще рече, утре следобед 4:30 мое време) или може и направо утре сутрин, когато ще са минали 36 часа?
Защо толкоз часа и отне на тази линия да се появи, ако е ЧГХ а не изпарителна? Ох, уж вярвам, ама и аз като Калия се разколебавам от време на време...
Но няма смисъл да го умувам, ами ще изчакам до утре и ще пробвам пак
М-и, аз със предишните две бременности още преди положителните тестове имах едно воднисто течение долу, леко бяло, без бучки и като прясно млеко, а сега никакво течение нямам. А предишния път ми казаха, че всички бременни го имат и е нормално. Ти имаш ли го? Извинявам се за неудобния въпрос
ако искаш не ми отговаряй, ама се чудих ако наистина съм бременна защо го няма това нормално за бременни течение...
Това е от мен момичета, продължавайте да стискате палци и аз стискам за вас! Аделия, никакво отказване!
Успех на всички!