0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 3
« Отговор #820 -: Август 02, 2015, 18:40:13 pm »
Хахаха, Смайли, тя ги прави тайно от гаджето си и от майка ни, иначе и ние много се забавляваме. Представи си, мъжо си идва от работа, влиза в 00 и вижда теста в кошчето :) - аха, сестра ти е идвала :D
Развесели ме с твоя пристъп на лудост :) и аз ги имам такива от два, три дни. Снощи се събрахме с кръстниците да отбележим нашата 10 годишнина от сватбата и рождения ден на кръстницата и аз вместо да съм в добро настроение, че се точихме отдавна да избухваме, бях като буреносен облак. Нито ми беше весело, чак се ядосвах сама на себе си. Като че ли и аз искам да ми дойде, че да мирясам (то това мойто не е нормално вече) и планувам да започна с мерене на БТ и тестове за О...
Изключително много ми хареса израза ,,бременна до доказване на противното" и онова чувство...не ми дава мира бе 8O никога, ама никога не съм била толкова сигурна в нещо...странна работа...
Дано пък след някой друг ден да мога да опиша всичките си чувства и симптоми в темата за симптоми на ранна бременност :) Пожелавам го на всички де :) Айде, хубава вечер от мен, утре ще мина да ви видя пак ;)

« Последна редакция: Август 02, 2015, 18:46:34 pm от Калия »
*
« Отговор #821 -: Август 02, 2015, 20:04:05 pm »
Усмивчице, Калия, според мен и двете сте бременни!!!

Усмивчице, първо --> 11ти ден е абсолютно прекалено РАНО за тест!!! Специално на лилиту графиката гледах, че температурата и се е вдигнала няколко дни след положителния тест... + това ти как ги броиш дните след ОВУ? Аз ползвам телефонно приложение да брои вместо мен и линийката също ги брои, като деня на овулацията се брои за 0, и демек чак 2 дни след овулацията се брои за ден 1ви след овулацията. Което означава, че ти май си правила теста на 10тия ден дори, а не на 11тия. Утре вземи пак да направиш.

Също тестовете гледам имат различна чувствителност. Стандартните отчитат 25 ЧГХ и бледи черти примерно на 20 ЧГХ. Тези най добре да се използват в деня на цикъла или 1вия ден от закъснението, което ще рече най-рано 14-15 дни след нулевия ден на овулацията.

Ако имате тестове с чувтвотелност 15 ЧГХ (каквито аз възнамерявам да купя), можете да тествате 11-12 дни след овулацията. 10ти ден много рано ми се вижда.

Значи деня след овулацията го броят за нулев, защото дори и да е овулирала яйцеклетката и оплождането да е станало до няколко часа, 1вия ден(стадий) св брои разделянето на яйцеклетката на 2, а това се случва до 24 часа след оплождането, което пък става до няколко часа след овулацията.

Така че много е рано за тестове и за двете и ще ви напляскам, ако продължавате да уринирате върху тестове толкоз рано  :lol:

Кали, точно така, както си го написала. Сега като ми даде дата и ми стана по ясно. Значи моята овулация и зачатие евентуално са били на 23ти (според теста и вътрешно усещане--> ЦС, болки). 24ти го броят за ден 0 (деня в който евентуално оплодената яйцеклетка има нужда да седи оплодена до 24 часа и св разделя--> евентуално на 25ти се е разделила) и 25ти го броят за ден 1ви след овулацията.

Значи, твоята ако е била на 26ти, първия ти ден е 28, така го разбирам... И броиш от 28 вкл 11 дни и тогава тест :) и 10 да преброиш пак пробвай, но вечерта на 10тия ден, след 4-5 часа стискане по малка нужда.

Така че никакво тестване утре! Утре съм аз, а ти си 3-4 дни след мен. Ааа, Усмивчица и тя утре да тества! Това е от мен момичета! При мен още никакви симптоми, но те май почват по късно симптомите...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #822 -: Август 02, 2015, 20:30:06 pm »
Абе вие още ли не сте минали в темата за бременните  :lol: Аз бях 2 дни на селски туризъм, влизах през таблета и нета ми беше много зле. Викам си няма да чета, като се прибера ще видя всички с  :bfp: , а вие още ми се чудите ще го бъде или ДА.
Аз днес не мерих Т защото си забравих термометъра. За сметка на това отчитам доста добра ЦС  :? Имам чувството,че имам фоликули, даже се чудя дали няма в десния яйчник защото ме наболява от време на време. Дано хвана мъжа тази вечер, че той няколко дни все е уморен, под напрежение и го боли глава  :x Жив - умрял, тая вечер ще го мятам  :lol:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #823 -: Август 02, 2015, 22:15:54 pm »
Маки, мерси за куража  :P но наистина няма шанс...
1. Имам отрицателен тест на 12 ден след евентуална О (и аз броя деня на О за нулев);
2. Имам ПМС (при единствената ми бременност досега нямах такива);
3. Имам ниска БТ;
Откъдето и да го погледнеш не говори за Б  :(
Ето ми "графиката", че само ви я преразказвам, а не ви я показвам... Не знам дали се вижда...
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mayolina
Тестът ми е с чувствителност 40, но това не мисля, че е проблем в случая.

При мен продължителността на М варира и затова никога не знам кога точно да го броя за закъснял и все си правя едни тестове, дето са отрицателни, а после по няколко дни не ми идва и аз мисля, че може би рано съм направила теста, но за съжаление не съм права, защото накрая вземе, че си ми дойде. И сега ще бъде така.
Но не се отчайвам. Все пак е само 2-ри месец от новите ми опити  :D

Лилибел, успя да ме размееш с твоя мъж  :lol: Чудесно за ЦС  :P
*
« Отговор #824 -: Август 02, 2015, 23:10:14 pm »
Усмивчице, купи по-свестен тест и го направи утре. Прекалено е рано за положителен 40 ФСХ тест. Всяка бременност е различна. Гадене е симптом, че прогестерона расте. Според мен ако си решила да го отписваш този цикъл, поне изчакай до 14-15 дни след О и тогава го мисли. Графиката ти ми изгледжа ОК, нека и други да кажат!

Лилинце, оплождайте този фуликул и да почваме да броим дните до тест и на теб :-)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #825 -: Август 03, 2015, 00:33:21 am »
Лилинце, оплождайте този фуликул и да почваме да броим дните до тест и на теб :-)
дано да успеем,представяш ли си какъв късмет ще е да забременея преди процедура  8O
« Последна редакция: Август 03, 2015, 00:36:12 am от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #826 -: Август 03, 2015, 08:59:18 am »
makiyaki,lilibell,  благодаря за за това, че ме накарахте да се усмихна   :bighug: толкова е хубаво да знаеш, че има някой с теб, макар и мислено и чака и стиска палци заедно с теб, за теб... Ох, момичета, радвам се, че съм тук с вас!!!
Усмивче, не се отчайвай!!! До като не видиш м. няма да се предаваш, остави ги ти тези температури и тестове, винаги има надежда!
makiyaki чакам твоите  две чертички от теста днес и моля те, пиши по-скоро, че много силно съм стиснала палците!
дано да успеем,представяш ли си какъв късмет ще е да забременея преди процедура  8O
Лили, то това често се случва, така, че от сърце ти го пожелавам и силно стискам и за теб!

Аз само си ръчкам гърдите и ги опипвам за болезненост, но още нищо ...
И аз, и аз, от два дена ръчкам, пипам, стискам, белким усетя наедряване или болка, ама ц :D
Пак щях да забравя да питам, момичета, на тези тестове в къщи пише чхг 10, това означава ли, че са за ранна диагностика?
« Отговор #827 -: Август 03, 2015, 09:21:59 am »
Привет, момичета,

Стиснати палци за всички нечакащи. И аз съм от тях, макар че графиката ми е отчайваща - шантави температури в ЛФ, ниска разлика, бейбиплан ми показва 0,21..., а и по принцип нямам особено голяма надежда, че с ММ хич не се постарахме този месец, че домът ни беше твърде населен точно около О.  :x

Само едни супер болезнени гърди от седмица насам, ама те май така си болят винаги  :? И едни болки около пъпа, но те почнаха твърде рано, тъй че и те не са признак.

Калия, да, тези са най-чувствителните, значи са за ранна.

« Последна редакция: Август 03, 2015, 09:24:34 am от AdeliaMiss »

« Отговор #828 -: Август 03, 2015, 09:38:03 am »
Аз вчера и оня ден също имах много странни болки на два пъти около пъпа, едно такова като придърпване и както някой го беше описал по горе, все едно се порязваш с хартия....ма и на мен ми е още рано, та...то вече от внушение очаквам и да започна да повръщам  :lol:
« Отговор #829 -: Август 03, 2015, 09:50:55 am »
Момичета моля ви помагайте. Вече не знам какво става, какво да си мисля и какво да правя ! Този месец уж стартираме инсеминация. Излегнаха резултатите от
          Estradiol   1329.0   pg/ml      
          фоликулярна фаза, за пол:Жена, възраст:(0-120)      pg/ml   18.00   147.00
          овуларен пик, за пол:Жена, възраст:(0-120)      pg/ml   93.00   573.00
          лутеална фаза, за пол:Жена, възраст:(0-120)      pg/ml   43.00   214.00
          менопауза, за пол:Жена, възраст:(0-120)      pg/ml   0.00   58.00

Според вас на какво се дължи този резултат.
« Отговор #830 -: Август 03, 2015, 11:00:40 am »
HrisAni, съжалявам, но не мога да помогна, хабер си нямам от тези неща.
Тихичко да си кажа, аз тая сутрин не се сдържах и си направих тест, резултат ,,-" и айде в коша!
Нямаше да ви кажа, ама ей сега и аз направих като Усмивчето, ходих до 00 и реших да поровя в коша (то явно това също е ПмС) и не знам дали не си фантазирам, ама сякъш ми се привижда втора чертичка  :lol: Вече тотално лудвам, хораааа, някой да ме ошамари, да си седна на трибуквието вече!
makiyaki, чакам да се включиш, айде, нямам търпение да честитя!
« Отговор #831 -: Август 03, 2015, 11:04:46 am »
Кали, при теб ми мирише на едни истински две чертички, но след още ден-два  :P

ХрисАни, и аз не съм на "ти" с хормоните  :(
*
« Отговор #832 -: Август 03, 2015, 11:09:11 am »
Калия, аз съм бременна след такъв първи тест, с едва забележима черта след времето за отчитане :) Стискам много палци :)  :bighug:
« Отговор #833 -: Август 03, 2015, 11:12:53 am »
Ох, момичета, благодаря ви, че ме търпите такава :) Седя и го гледам, ту я виждам, ту не, вероятно е плод на въображението ми. Опитах се да го снимам, ама на снимката хептен нищо се не види!
Дано сте прави, дано! 
 :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Август 03, 2015, 11:15:50 am от Калия »
« Отговор #834 -: Август 03, 2015, 11:14:17 am »
Хей, сега ще ме накарате и мен да препишкам един, а бях твърдо решила да не го правя преди закъснение...

*
« Отговор #835 -: Август 03, 2015, 11:17:06 am »
Толкова рано след О е по-добре да е с първа урина  yahoo_33 Ако ти се чака до утре сутрин  :goodluck:
« Отговор #836 -: Август 03, 2015, 11:17:54 am »
AdeliaMiss, давай, с теб съм :) то като се е почнало....дано се изнесем всички дружно от тук.
П.п. малко ми е гадно, че постоянно пиша тук :( няма ли нещо като чат в тоя форум?
« Отговор #837 -: Август 03, 2015, 11:27:07 am »
П.п. малко ми е гадно, че постоянно пиша тук :( няма ли нещо като чат в тоя форум?
Калия, няма, но не се притеснявай, теми като тази са точно за текущ спам (стига да е по темата разбира се  :P).
« Отговор #838 -: Август 03, 2015, 11:32:59 am »
Хах, благодаря ви момичета, ще си трая още, малко остана  :lol:

*
« Отговор #839 -: Август 03, 2015, 12:14:41 pm »
Хей, сега ще ме накарате и мен да препишкам един, а бях твърдо решила да не го правя преди закъснение...
Здравей, утре сутрин ще е по-добре за тест. Успех! :goodluck: :babyflips: