Усмивчице, Калия, според мен и двете сте бременни!!!
Усмивчице, първо --> 11ти ден е абсолютно прекалено РАНО за тест!!! Специално на лилиту графиката гледах, че температурата и се е вдигнала няколко дни след положителния тест... + това ти как ги броиш дните след ОВУ? Аз ползвам телефонно приложение да брои вместо мен и линийката също ги брои, като деня на овулацията се брои за 0, и демек чак 2 дни след овулацията се брои за ден 1ви след овулацията. Което означава, че ти май си правила теста на 10тия ден дори, а не на 11тия. Утре вземи пак да направиш.
Също тестовете гледам имат различна чувствителност. Стандартните отчитат 25 ЧГХ и бледи черти примерно на 20 ЧГХ. Тези най добре да се използват в деня на цикъла или 1вия ден от закъснението, което ще рече най-рано 14-15 дни след нулевия ден на овулацията.
Ако имате тестове с чувтвотелност 15 ЧГХ (каквито аз възнамерявам да купя), можете да тествате 11-12 дни след овулацията. 10ти ден много рано ми се вижда.
Значи деня след овулацията го броят за нулев, защото дори и да е овулирала яйцеклетката и оплождането да е станало до няколко часа, 1вия ден(стадий) св брои разделянето на яйцеклетката на 2, а това се случва до 24 часа след оплождането, което пък става до няколко часа след овулацията.
Така че много е рано за тестове и за двете и ще ви напляскам, ако продължавате да уринирате върху тестове толкоз рано
Кали, точно така, както си го написала. Сега като ми даде дата и ми стана по ясно. Значи моята овулация и зачатие евентуално са били на 23ти (според теста и вътрешно усещане--> ЦС, болки). 24ти го броят за ден 0 (деня в който евентуално оплодената яйцеклетка има нужда да седи оплодена до 24 часа и св разделя--> евентуално на 25ти се е разделила) и 25ти го броят за ден 1ви след овулацията.
Значи, твоята ако е била на 26ти, първия ти ден е 28, така го разбирам... И броиш от 28 вкл 11 дни и тогава тест
и 10 да преброиш пак пробвай, но вечерта на 10тия ден, след 4-5 часа стискане по малка нужда.
Така че никакво тестване утре! Утре съм аз, а ти си 3-4 дни след мен. Ааа, Усмивчица и тя утре да тества! Това е от мен момичета! При мен още никакви симптоми, но те май почват по късно симптомите...