Усмивчице...
Кали, кой ден след ОВУ си? Не бързай да отписваш цикъла. Нали каза, че в неделя е била ОВУ? Коя неделя, миналата или по-миналата? Ако е миналата е много рано за ПМС и това е добър знак.
Аз само си ръчкам гърдите и ги опипвам за болезненост, но още нищо ... Иначе съм убедена, че съм бременна, но ако си спомняте и миналия месец ви казах, че съм бременна, а ми дойде. Така че ще трябва да изчакам до теста. А докато чакам, ще си бременея
Относно ПМС, с втората ми бременност се появиха ПМС 2-3 дни преди датата на М, а именно чувствителни гърди (болки долу май нямах в началото). Както и да е, тогава щяхме да заминаваме на почивка и чаках да ми дойде и свърши преди почивката, за да може О да се падне на почивката и да се върна бременна.
Добре ама М се забави и викам на мъжа ми, дай малко по-бурен секс да направим, че да се отпуши и да тръгне М... Та толкоз бурно го направихме, чак и него го боля, а мен да не говорим, ама нали трябваше да се подготвим за почивката, а не да ходя на почивка с М. Добре ама М пак не дойде. След 2 дни пак бурен секс направихме, чак опасно бурен... Пак никаква М. На 5тия ден от закъснението гърдите изведнъж спряха да ме болят, стискам, пипам, не, изчезнала беше чувствителността. Гледам --> никаква М. И се уплаших и притесних, но като се осиферих, викам си, абе що не направя един тест... Беше положителен и не само че се върнах от почивката бременна, но и бременна отидох на нея
Та така за ПМС...