Момичета, много сте изписали, много ми харесвате, когато сте активни! Влизайте по-често и пишете, да има какво да се чете, че иначе едно мислене и ослушване за симптоми настъпва и не дава мира на човек
Кати, и аз си го закачих линка в любимите, много ми е хубаво да чета ден по ден как се развива нашето зачатие, а и положителното мислене помага. Аз съм изпълнена с любов и загриженост към моята растяща точица... А за ЧГХ толкоз рано според мен не се споменава, защото е безсмислено да се знае, след като не се тества масово. Но този сайт доста подробно обяснява и затова може би са включили и тази инфо за прединплантационно ЧГХ
Лили, отивам днес да изчета и всичко от линка, който ти пусна
Ария, не знам какво е Инофолик, дано някой се включи, но за ФК я пий всеки ден и си вземи МЕТА, не от обикновената, а мета фолик да е. Вечерната иглика я пий до овулация и после я спирай и така всеки месец. Вземи си още рибени омеги (не от ленено масло, ако вземеш тях, пак след овулацията ги спирай). Аз съм върл фен на Б6, браво че го взимаш
ако си над 35г взимай кю 10 (помага за качеството на яйцеклетките).
Калия...тичай тогава в София или в град където има репродуктивен специалист. Много несериозно ми се вижда гинеколог да изготвя план за действие без да има нужната информация. ЦС не знам дали е необходимо щом имаш вече едно дете и явно не е имало проблем с тръбите. Колкото и да мисля, че ВСИЧКо трябва да се изследва (вкл цветна снимка), толкова си и мисля, че щом е нямало проблем с тръбите, такива цветни снимки дето ги препоръчват през 6 месеца да се правят са някак излишни... Сестра ми 3 деца има и нито една цветна снимка не и е правено. Когато имаше проблем с нисък прогестерон, отиде на лекар и хормонално я третираха, добре че не и казаха "ама чакай ся да видим и тръбите за всеки случай"
Калия, стискам палци да се изненадал приятно след 10 дни и с мен и Усмивчица и другите чакащи за положителен тест да раждаме през април.
Усмивчице, и аз само се ослушвам за симптоми, но още нищо. За мен най-големия симптом и с двете бременности беше чувствителни гърди. През небременните ми цикли гърди не ме болят. Някои хора знам, че ги болят, но мен само когато бях бременна, затова сега непрекъснато ги опипвам и ги чакам да започнат да болят
Иначе и при мен малко се пообърка този цикъл, защото цикъл би трябвало да чакам утре и в неделя би трябвало да е 1ви ден от закъснението и следователно положителен тест. Но с тази късна овулация, утре ще ми е 7ми ден след зачеването, а в неделя 8ми ден и то това няма да е закъснение. Затова аз ги броя 14 дни от овулацията и евентуално ще започна с тестовете около 11-12 ден (т.е още преди закъснението).
За твоята температура напълно подкрепям Кати. Не се гледа колко е висока, а колко е според предишните дни от същия цикъл. В бг мама има графики на доказано бременни температури. Някои са от порядъка на 35-36 градуса, но през целия цикъл са им били толкоз и се гледат десетите
и четох че температурата пада 1-3 дни преди цикъла да дойде. Т.е. Ако днес нямаш спад от вчера. Значи в неделя те чакаме с
Павла, не знаех това за хапчето, което са ти дали, но почвай си сега фолиевата и след хидротубацията (ЦС) се завръщай тук с нормална маточна и красива бременност
Хубав ден, момичета!